發新話題

約戰8v8

[Close]
引用:
原帖由 自家製插件 於 2010-6-19 17:29 發表

有咩自家插件咁巴閉
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=93600    L4DToolZ ?
http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=92713    SuperVersus ?
http://forums.alliedmods.net/sh ...
開個新ID? 證明左咩?

你唔敢用真身示人?

行不改名, 座不改姓, 希望你明白呢個道理.

我個人認為你呢D叫自以為是, 真枉我半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.

俾你咁樣踩一踩, 真係心都灰埋.

你認為一直以來, 無用時間去測試每個插件的利害, 就可以放晒入去開場?

引用:
原帖由 dreamung 於 2010-6-19 15:20 發表
真奇怪,我地明明講緊約戰問題,

但有人無端端未知人地背景就話人地係中學生小學生,

咁算係無禮貌定算係挑釁就等大家自己評價

人地group有咩人我地唔想知,同打機無關.

我地講出黎只係因為你想知,就講比你聽

如果 ...
朋友, 你講既理性, 道理

我會聽, 亦明白

都多謝你花左時間用心打字, 同認真對待呢件事

引用:
原帖由 DOGANDCAT 於 2010-6-16 17:31 發表
占士哥~多人伺服 #1 Admin
1.  占士哥2.  J.SiL  =  hL
3.  RDiver
4.  HaKu
5.  美娜Baby♥

至少你地群都有5位喇喎.搭多3個應該唔難
好快大家有幸同占士哥m群的5位主幹admin高手打番場!真係好期待!

引用:
原帖由 LOOP156 於 2010-6-19 18:03 發表
轉眼間明天就係星期日,約戰事件應該進行得如火如荼??
我想講, 大家都不是無業遊民, 或雙失青年 (老年)

心急歸心急, 籌備, 約人總要個時間.

仲有, 成年人都應該有各自既家庭, 事業, 私事, 感情事等

如上班者, 一般一星期只得一日假期, 都要同其他隊友夾夾時間

唔係你話出就好似落樓下食餐飯咁易.

講真我唔心急, 亦知道所謂 TM 有輸有贏, 唔介意結果, 只享受過程.

不過一直都有諗過想搞下類似 TM 既比賽.

希望大家係玩樂既同時, 去感受當中既默契, 合作等.

引用:
原帖由 老闆占 於 19-6-2010 07:26 PM 發表

我想講, 大家都不是無業遊民, 或雙失青年 (老年)

心急歸心急, 籌備, 約人總要個時間.

仲有, 成年人都應該有各自既家庭, 事業, 私事, 感情事等

如上班者, 一般一星期只得一日假期, 都要同其他隊友夾夾時間

唔 ...
果陣搞比賽又係衰嚮夾時間度..真係要諗個辦法令大家都唔洗夾時間夾得咁辛苦先得
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 19:19 發表

開個新ID? 證明左咩?

你唔敢用真身示人?

行不改名, 座不改姓, 希望你明白呢個道理.

我個人認為你呢D叫自以為是, 真枉我半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.

俾你咁樣踩一踩, 真係心都灰埋.

你認為一直以 ...
開個新ID有咩問題?
證明D咩?  證明你個場可以用1分鐘砌出黎囉
照你咁講  我係咪要用真人姓名黎打機

你半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.
係因為你要對你自己既群友負責任去開比佢地玩
與我何干?

我只係想比大家知道你個場並唔係唔可以塞落手指拎出黎
就算你話基於私隱既理由   都可以即時上番呢個POST
搵番呢D插件黎砌番你個 "多人對抗伺服器"

引用:
原帖由 新手☆仁雨 於 2010-6-19 19:21 發表

好快大家有幸同占士哥m群的5位主幹admin高手打番場!真係好期待!
講明先, 本人及本群從來無自稱, 報稱為高手

千期唔好推得咁高

一般玩家姐, 點夠果D所謂44, 咁敏捷反應? 或者傳統模式?

打番場, 我一直都想

引用:
原帖由 自家製插件 於 2010-6-19 19:27 發表

開個新ID有咩問題?
證明D咩?  證明你個場可以用1分鐘砌出黎囉
照你咁講  我係咪要用真人姓名黎打機

你半年泥, 慘過返工, 天天準時開伺服俾人玩.
係因為你要對你自己既群友負責任去開比佢地玩
與我何干?

...
兩隻字送你: 高手

另外想講講, 每日入場者, 非所有人屬群友

有一部份人, 或唔同時段, 係for 街人而已

你即管自問自答, 但我想講部份設定及更改參數方式, 你係講錯

又因為你既自我, 我認為再講落去都無謂.

多人場雖然乏濫, 如你所說咁簡單既事, 為何部份多人場無人玩? 甚至隔一排就摺埋?

係場主設定問題? 定其他因由? 可以自行判斷.

我唔想引起罵戰, 所以唔會再回覆閣下, 請見諒.
(唔洗你諗, 我幫你講埋, 我唔夠你講, 你贏了!)

好了, 我約左車房整車, 及同朋友食飯等.

而家出門了, 所有無建設性既回覆暫時唔再回文.

等有負責呢場所謂比賽既小隊目

pm我電話, 聯絡及初商議後, 再作決定.

引用:
原帖由 老闆占 於 2010-6-19 08:18 發表
還有一點寸咀果D返去楝高床板諗清楚。

我個人認為打機叻有咩用?

不如分享埋背景,職業,收入?

現實社會上價值,如何定位?

無錯可能唔岩聴或離題,

不過當交個朋友點都好,

我都希望有令彼此欣賞之處。

打機呢D純娛樂既玩意 ...
我覺得一點串咀果個人係你囉=.=
不過你唔係一點
中/小學生係唔係講緊你D人牙@@?
我都希望你可以交到朋友
不過如果你用D感嫁態度...
小心冇朋友-.-
如果係想打....真係唔洗講感多
找齊8個約好時間就可以啦
如果最後真係有D人話打唔到
感就唔多知了@___@

کaþKa

都唔知咀炮王係咪真係打......

唔好抱咁大期望

其實唔係好明一開始做乜你要叫人地出去打 ?
冇人話過要網上咀炮 ..  咁但係網上咀炮左既話, 出黎打又有咩幫助哩, 叫人唔好粒水, 言下之意唔通想出黎打交 ?

唔好誤會, 非咀炮ing, 我只係純粹唔明出去打既用意何在 ..
冇咩意思, 去到又要插headset又要插mouse又要安排8人連機,
部機係勁既網吧, 多數唔好話8人連機, 2人連機都唔知有冇啦  仲要16人.
再者你又話你D朋友們冇咩時間, 搭車出去都要時間喎  又話忙又要叫人出去 ..

同喜歡2個ellis, 2個coach, 2個 ...etc  既8v8既人士打番場我非常樂意, 只係唔多明你一開始叫人出黎網吧打, 意義何在 ?
不過如果堅持要出既話, 亦都可以, 不過到時敗方津貼車錢同埋網吧錢  小弟我自己的確是窮人一名    輸左就慘囉 ~

引用:
原帖由 stoner_jun 於 2010-6-19 21:06 發表
其實唔係好明一開始做乜你要叫人地出去打 ?
冇人話過要網上咀炮 ..  咁但係網上咀炮左既話, 出黎打又有咩幫助哩, 叫人唔好粒水, 言下之意唔通想出黎打交 ?

唔好誤會, 非咀炮ing, 我只係純粹唔明出去打既用意何在 .. ...
同意
有屋企電腦唔玩...去陽光/I-ONE果D地方先開心?
重要比錢-.-
等得我8FD得...可能你8FD又唔得
定係要有借口呢?感就無人知@@
打機都係想有好對手比較先會有進步
唔係咩@@
日日打街客...唔好講100不敗
1000都得@@
کaþKa

占士哥.. 你可唔可以俾少少"吉屎" 覆一覆我地既日期時間地點啊? 你淨係識得轉移話題, 係咁叫我地pm 俾個手提電話你..喂, 不如我俾埋屋企地址你上黎傾啊? 一陣我地俾左電話你, 你同我地傾左d 咩邊個知? 你可以話我地縮沙唔打又得,點吹都得..好無謂, 呢度白紙黑字清楚哂. 有咩咪係度約實左佢先囉..日期時間地點呢d 可以先係度覆實, 再詳細果d 你覆左我地先算啦..白紙黑字啊嘛..

仲有, 宜家叫你約8 個姐.. 我地已經ready 嫁啦.. 你m群成百人, 搵8個出黎打兩三個鐘都咁難? 你籌備下屆世界盃啊? 認真少少答下我地啦.. 你再係咁叫我地pm 你, 俾個手提電話no. 你.. 做咩姐.. 你連有冇人打都未知, 傾咩? 喂? 食左飯未啊?

hahahhaaaa............講得好好....中point又好好笑

無錯喇,同埋我想講我地點解可以隨時ready,因為我地唔只8個想出黎同你地玩

唔多既,十幾廿個都有,到時睇邊8個得閒就邊8個出黎

你地成百人,"整個群年齡由十八 至 六十多歲也有"

搵8個得閒少少既出黎玩都應該唔會太難

仲有少少意見可以比你,希望可以令你搵人搵得容易少少

就係邊8個出黎都冇所謂...因為結果都一樣

所以你唔洗太費心搵D勁既出黎,搵幾個得閒DD既出黎就OK

咁當然你本人就一定要現一現身啦,話曬都係你話要出黎打既

所以, 你當証明自己唔係嘴炮王得個講字又好

當比番少少面自己同M群又好

當証明唔係無膽又好,當識多班朋友又好

快快比少少誠意出黎, 約好時間地點......話曬當初都係你誇下海口要出黎打

咁多人關注呢個post,我諗你地成百人既M群都唔會粒水既

我對你地有信心!

BTW, 我唔係話得事既, 上面果個先係,只係佢講得太好想和應下,你可以唔覆我

發新話題