37 123
發新話題

[玩命一族]守城系列(2023)(Versus01)本ser將會玩對抗生存

[Close]

[玩命一族]守城系列(2023)(Versus01)本ser將會玩對抗生存

■□■□■□【玩命一族】守城系■□■□■□(2.0.2.3.)
引用:
加入玩命一族m群:  [email protected]
引用:
本ser每星期會玩1次新地圖,請各位按指示做即可!
1)下載並安裝addon support v2.6
按我下載!(Badongo 載點)
按我下載!(BT種子)
教學

2)安裝後下載地圖包,下載後解壓縮,會見到addon資料夾,將addon
資料夾放係steamapps\common\left 4 dead 2\left4dead 2即可
按我下載!地圖包
3)重開left 4 dead 2主程式
4)入ser玩!
引用:
Admin開場時間(每天):
早上: Dee C
下牛: Dee C , Kevin007
晚上:SeM! , 叮噹
如果無開場其他admin會頂上

開放時間:每天下午至晚上(多數晚上)

開放區域:Versus 01

◆玩法◇

即可建築的生存模式,所有玩家可以係開始時打 !build 開始建築
可建築城堡,重機等,起完之後admin會比大量急救包同武器,
然後就會由其中一人(多數admin)開掣,喪屍出尼時玩家走入城守,
直至全部人死曬。

引用:
◆須知◇

1. 未叫開始唔好開掣,如果唔係會重新開始,或者踢人

2.玩家可以打 !build 起城,卡住請自己del番(個人功能)

3.請唔好起太大的物件同卡住人的物件(唔好起大物件、跑車果D野)

4.開掣前管理員會比大量血包同武器

5.玩家可以起機槍(常用2)

6.高ping玩家有機會被踢

7.如果玩家死左其他玩家可以使用admin比的電復活該玩家,如果無電就自己打!buy買

8.玩家可以打!csm轉人物樣同打!buy買野

9.admin有權使用穿牆救or復活玩家

10.玩家只要打!buy,就可以即刻獲得降落傘,由高空跳下可以禁實E降速

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

2.0.1.8
you are so late
now is 2.0.2.2

引用:
原帖由 z4a7wq 於 2010-6-15 17:25 發表
2.0.1.8
you are so late
now is 2.0.2.2
我升左啦,不過依家得好少人更新左,轉一轉版本都唔係好難姐

冇錯,改一改個版本唔難,不過咁樣好似變左鼓勵其他玩家唔好更新,長遠落去只會變成而家咁,分開哂d版本.....

coop1 2.0.2.2 我見到10幾個ser

依家2022最多人玩
你睇下人地場主轉晒啦
期待你個SER

ok,好快轉 :)

22/6 已更新為6人場,
         解決了完場彈game      
         未能解決lag機問題

加左一段影片呀!!

快D轉2023 la >< ~~~~

admin 一定要做隊員?

起野唔怕玩家搞事?

死曬咪要重新起過?

我想做admin
你add左我msn再傾
[email protected]

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-6-26 16:31 發表
admin 一定要做隊員?

起野唔怕玩家搞事?

死曬咪要重新起過?
咩叫admin 一定要做隊員?
起野通常都會有D玩家搞事,但係我會控制住,同埋多數D玩家都好守規矩

引用:
原帖由 ivanhoe0523 於 2010-6-28 19:11 發表

咩叫admin 一定要做隊員?
起野通常都會有D玩家搞事,但係我會控制住,同埋多數D玩家都好守規矩
I mean
申請Admin = 要入你團?

引用:
原帖由 Pvt.Allen 於 2010-6-28 23:05 發表

I mean
申請Admin = 要入你團?
唔洗. . .,尼個ser都係志在同多d玩家玩下姐,
入團就唔一定的,你得閒入我ser玩下

37 123
發新話題