24 12
發新話題

[Left 4 Dead] 發現外掛的偉大名人: 『 I am 證據 』

[Close]
引用:
原帖由 jouathen 於 2010-6-17 02:20 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2182573&ptid=235104][/url]
其實有冇cap低完整對話? 因為一段段分開曬有D中間就冇左..
已經係完整對話,

由罵戰開始到我比人kick個一刻.
引用:
原帖由 samhon011328 於 2010-6-18 00:50 發表
咩叫大力過jockey?
成日都推到jockey?
問下Nash仔佢應該答到你

〄nion × Ⅱ

大力過JOCKEY就係外掛@@
感我係TANK...我都大力過JOCKEY牙
我都係外掛@@

我就係證據?
好恐嚇-口-一間話曬全世界都係外掛....之後講一句[我就係證據]
世界大亂了@@

希望小心D衣個人了@@
کaþKa

可能你寸個頭  人地先搵個 借口去 踢你即~~

引用:
原帖由 smallfish181818 於 2010-6-21 04:47 發表
唔好意思
我地無串過任何人.都無講過任何野波
至於佢做咩無拉拉踢人就真係得天知地知Nash哥知啦

引用:
原帖由 smallfish181818 於 2010-6-21 04:47 發表
寸!? 我打機o既宗旨係人不犯我,我不犯人.

當然有人敬我一尺我絕對會敬返佢一丈.

冇必要都好少用Y制同對家有字句上的交流.

佢踢我個FD之前我無做過任何"寸"佢o既行為.

不過可能佢覺得比人SM緊係比人羞辱緊佢啦.

打機姐, 輸就搵藉口KICK人!?

咁呢位玩家o既品格有幾唔要得大家心裡有數.

一係就無品, 一係就無知, 是但一樣佢走唔甩囉
〄nion × Ⅱ

好明白4fd打街場打算sm人,點知調返轉頭比人sm個種無奈,狼狽的感覺

引用:
原帖由 22029205 於 2010-6-26 20:01 發表
好明白4fd打街場打算sm人,點知調返轉頭比人sm個種無奈,狼狽的感覺
XD x2

見到你咁 又令我諗返起打1果陣比班高手屈外掛
-向世界恤髮

引用:
原帖由 Terencehk 於 2010-7-2 12:12 發表
見到你咁 又令我諗返起打1果陣比班高手屈外掛
呢D咪叫獲獲新鮮獲獲甘~
簡直可以寫成一本Vlan L4D專屬的 "有趣事件薄",
呢d偉大名人絕對會係Vlan L4D界上名垂不朽
〄nion × Ⅱ

24 12
發新話題