24 12
發新話題

[Left 4 Dead] 發現外掛的偉大名人: 『 I am 證據 』

[Close]

發現外掛的偉大名人: 『 I am 證據 』

話說係今日的零晨時分,

本人同2位朋友一齊入左去一個 l4d2 4 v.s 4 的對抗server玩.

呢一個server都算ok出名, 個ser名都好鬼死易認,事關佢深夜經常都會開放.

咁入到去例牌見到入面1d經常出沒o既人物, 對家4fd, 我地就3fd拍住個街客開始玩啦,

雖然拍住一個街客,不過好好彩~個分就一直領先,去到第4關我地已經拋離對家一千分以上,

好明白4fd打街場打算sm人,點知調返轉頭比人sm個種無奈,狼狽的感覺.

爭執亦隨住呢個戰局而蘊釀...

當第4關打到一半的時候,轉換到對方做倖存者的時候,對方一位人兄就出字講話我地呢邊有人用外掛,

呢位人兄知名度都幾高架,事關佢曝光率強勁,行不改名,坐不改姓~走遍各大街場都會用佢o既招牌大名!

我地而家先稱呼佢為"名人"先,名人一口認定我位朋友係外掛,

而個理由就係當我朋友比jockey撲中個陣佢大力過隻jockey!!!

無錯,個理由係"佢大力過隻jockey!"

之後佢講左一句好霸道o既說話"I am 證據",

再用一個好野蠻o既方式係遊戲進行中的時間運用佢admin的權力去ban左我位朋友,

而佢做出呢個行為個陣我當然好"登"我朋友唔抵,

而我都用左唔少問侯o既字句去表達我對佢o既不滿,

以下節錄左爭執開始到終結的對話

唔駛2分鐘我亦都比呢個名人用野蠻的方式K.O

爭執告一段落,

事關我都冇能力可以入返呢個名人玩緊o既server.

而我亦都只可以係呢到為我朋友抱個不平,發洩我對呢個名人的不滿,

我的不滿唔單止係佢將我地2個ban出ser,而係佢係包括佢對我朋友o既外掛誹謗,

同埋要發揚下佢個種打機的白目精神.幫佢宣揚一下佢"發現外掛"呢一樣偉大事跡.

首先,唔該話人外掛之前自己去了解下乜野叫外掛,恕我孤陋寡聞,

我淨係聽聞過l4d2外掛o既效果包括加速,睇穿牆,睇到感染者重生點,autoaim等等

我從未聽過一種l4d2的外掛功能係"大力過隻jockey!"

我非常佩服你對外掛呢樣野的想像力.不過我只可以贈你一句,

"聰明人,諗多左喇你!"

另外,

憑你一句"I am 證據" 就了解到你個人係幾咁得,

我都無必要去點評價你o既 打機品, 大家有目共睹.

廢話唔多講, 走遍各大街場行不改名坐不改姓發現外掛的偉大名人~

有你呢種劣質玩家咪帶動住個種走場,輸打贏要o既風氣.

我為同樣係vlan l4d2玩家的你感到羞恥.

〄nion × Ⅱ

趕住番工 /.\幫你推推先~放工再回XD

I am 證據!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

結束回應 ................

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-6-13 10:49 發表

Nash 就 Nash , 駛乜咁間接叫「名人」?

「行不改名,坐不改姓」~~ 佢日成改名你唔知啫 !

客觀黎講 , Nash作為場主和玩家 , 呢種態度係不獲認同的 , 不過呢 , Nash一向俾人感覺難以摸測 ,

一時超認真 , 一時超 ...
笑鳥.
個人認為不可能係惡作劇.
惡作劇會ban咁耐?!
再講~RD你頭一段就唔中立啦
人地想點樣叫佢個名你又要理...
有冇""日成改名""你又要理
俾人感覺難以摸測<---呢個我認同呀!"真係估你唔到"
玩玩下個fd俾人踢埋~理由係....開"大力cheat"
無言了.就算場主認為我一個朋友係開"大力cheat"
咁有咩理由band埋果個?
理由好明顯~
當時佢誣蔑你 , 我覺得佢明顯地同你惡作劇<--誣蔑=惡作劇
"我接受唔到lo~"惡作劇唔係咁樣的"
仲有.佢個場咁出名.人又咁出名~
但係無拉拉就惡作劇我地?
(遇到類似情況 , 佢多數都能客觀分析 , 對特感既認識同研究亦比一般人多)
你講我地知做咩,,,?
(我覺得佢想整古你多過 on 9)<--在下講多一次
惡作劇,整古會長Ban人?
(佢多數都玩得唔過癮先會作出如此行為 .)
姐係話"玩得唔過癮"就可以使用admin長期 ban 人?!
由呢度RD就話左俾我地知咩叫"機品"啦!bY: Zwei

引用:
原帖由 RDiver 於 2010-6-13 10:49 發表

Nash 就 Nash , 駛乜咁間接叫「名人」?

「行不改名,坐不改姓」~~ 佢日成改名你唔知啫 !

客觀黎講 , Nash作為場主和玩家 , 呢種態度係不獲認同的 , 不過呢 , Nash一向俾人感覺難以摸測 ,

一時超認真 , 一時超 ...
rd 真係vlan邊個post都見到你喎
唔講人地仲以為你係管理員

不過~如果當事人想同我地打一場4.4的話
我地一定接的xD

Nash ? 果個成日走場又俾人話好勁果個 ? 我玩親都未見過佢完場

我都係第一次聽有個外掛叫大力外掛 -____- 真係孤陃寡聞

咩叫佢就係証據 ? 吾通佢就係大力外掛 編程員 ? 除左甘真係解釋吾到咩叫 i am 証據 囧

vlan精神...輸波屈人??
大力過隻jockey! 笑銀死人
vlan player恥辱.....

引用:
原帖由 無名㏒言重 於 2010-6-13 14:24 發表
笑鳥.
個人認為不可能係惡作劇.
惡作劇會ban咁耐?!
再講~RD你頭一段就唔中立啦
人地想點樣叫佢個名你又要理...
有冇""日成改名""你又要理
俾人感覺難以摸測 ...
你未聽過假民主咩

Silver,麻煩SEND個大力外掛俾我.....讓me 成為證據................

引用:
原帖由 teddy_cheang 於 2010-6-13 18:52 發表
Silver,麻煩SEND個大力外掛俾我.....讓me 成為證據................
想要外掛....問大力外掛 編程員啦

大力過JOCKEY 即係點
我重未係好明>_<!

>_<食左大力菜咁樣?!?!

其實有冇cap低完整對話? 因為一段段分開曬有D中間就冇左..

咩叫大力過jockey?
成日都推到jockey?

24 12
發新話題