26 12
發新話題

CS下載、注意事項 - 請先仔細閱讀 (最後更新: 1-9-2011)

[Close]
未入以經估到

引用:
原帖由 ゞsNaKE〃MaN 於 2010-6-5 19:48 發表
;o)宜家都少左人因未更新v19問題發帖
之前就差吾多日日都有因一個未更新v19問題發p0z-__-
依家都2,3日就有

我真係唔明點解會有咁多新人....

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-6-5 20:02 發表

因為全部都係CSo轉過黎的
講開CSO...CSO-NST就黎更新..

嘩..tony你等左幾耐?..

引用:
原帖由 射手座。沁 於 2010-6-20 19:41 發表
我DW唔到囉....係見到叫我簡DWON既連結但係冇野比我禁
係DOWN...
你cap幅圖黎睇下..

引用:
原帖由 y6233234 於 2010-7-5 12:45 發表
板主份文就10個月都唔del!我地d文唔夠20日就del!我接受唔到lo
你d文點同版主d文呀?
仲有你想講del定係關閉?
你咁勁,你發篇教學文/問題集囉
我唔信嗰d有討論價值/有建設性既文會關閉.

引用:
原帖由 志強 於 2010-8-1 17:18 發表
謝謝你的下載,但是我按下載時它要我選伺服器!!!!!我也看不明白file:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot.pngfile:///C:/Users/user/AppData/Local/Temp/moz-screenshot-1.pnghttp://webo.com.hk/dow ...
C-drive貼圖大法?

引用:
原帖由 tony987852 於 2010-8-17 11:52 發表
v33係新過v19
不過D槍模係反編CS:S
聲音同人物貌似都有更新..
個頭爆到一塊塊=D

引用:
原帖由 打閈 於 2010-9-12 15:26 發表
載點2 (Sendspace, 建議使用迅雷或其他多線程工具下載, 下載速度可達1Mb/s以上)   
sendspace有時係咁架.....

引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-19 13:06 發表
唔該樓主有冇1個軟件係睇程式 我個post有講
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1
不如你搞返好條LINK先....
但係如果你話想睇tga嘅話...可以用acdsee

呢個post入面有載點
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=264154

引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-19 22:06 發表
唔係整槍字 係睇檔 你地去你個file 找gfx入面vgui 你睇個d圖要一個檔係字頭 唔係hlmv
我夠知唔係整槍洛

你話睇tga丫嘛

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-12-19 19:55 發表
不如你搞返好條LINK先....
但係如果你話想睇tga嘅話...可以用acdsee

呢個post入面有載點
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=264154

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 ★κinG﹑星 於 2010-12-20 20:49 發表
係bo 點樣用架 等我研究下先
dl落黎->安裝->click你要睇果幅tga

引用:
原帖由 SuPeRHunTeR 於 2010-12-31 01:20 發表
tony,用saycn可以解決打字閃閃下既問題嗎??
我試過用...不過都係照閃

btw,
saycn可以打多好多字
用CSMATE打"啫","嘅"之類嘅字會出唔到...
但係用saycn就出到...

回復 372# 的帖子

試下係console("~"制)到打sizeup

引用:
原帖由 偉仔0225 於 2011-7-31 13:18 發表
唔可以轉右手拎槍~~~~~~~~~~~
直接喺(~)度打cl_righthand 1得唔得?..

26 12
發新話題