發新話題

1.02與1.03的問題

[Close]
引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-7-18 13:20 發表
免費俾人下載dlc 咪唔會輸俾1.02,不過個可能性係零
免費

我肯

ubi都唔肯過你

有冇咩方法可以知道開左場果個人係咩版本
因為頭先見到條友開場,但係版本不付=.="

引用:
原帖由 藍波大人 於 2010-7-20 17:55 發表
有冇咩方法可以知道開左場果個人係咩版本
因為頭先見到條友開場,但係版本不付=.="
方法好繁複

但如果你想知某位玩家的版本

其實可以在即時留言處問該玩家

這是最簡單最直接的方法

你用1.02啦,不過其實隻game 都out 左,你咩版本都差唔多

引用:
原帖由 Redeemer 於 2010-7-22 12:42 發表
你用1.02啦,不過其實隻game 都out 左,你咩版本都差唔多
有差別

數字問題

1.04的人仍然好少

有玩家send短訊問我有關更新檔

你可以嘗試這個link
http://www.mediafire.com/?yfmtmqikmk1

每日見到1.04的玩家在叫喊

真係覺佢地辛苦

1.02的人都去联下好吗?

1.02好像不是很多人啊~!!!每次我联都没有房间......有人进了区域又不知道在干嘛........又不见他们开房~!!!挂机吗?有那么好挂吗?郁闷~!!!!!

引用:
原帖由 jin384219328 於 2010-8-2 17:04 發表
1.02好像不是很多人啊~!!!每次我联都没有房间......有人进了区域又不知道在干嘛........又不见他们开房~!!!挂机吗?有那么好挂吗?郁闷~!!!!! ...

當你發現主 / 客人數是雙數時, 你通常都會找不到人陪你玩

反而如果主 / 客人數是單數時, 你便入去遊玩吧

......我无语了~!!!

引用:
原帖由 jin384219328 於 2010-8-10 19:58 發表
......我无语了~!!!
為何無語??

必须要重装游戏才能降级?我已经把安装文件删了,直接运行1.02又升级不到

引用:
原帖由 lzp36 於 2010-8-11 13:15 發表
必须要重装游戏才能降级?我已经把安装文件删了,直接运行1.02又升级不到
其實有其他方法

但現在而言

重裝吧

現在dl也可以

請問 漢化50MB的 無法連線 那改如何解決?
遊戲從新安裝後還是 無用.. 依然無法連

發新話題