發新話題

[挑戰] 現在招☆c0lD7Y-滅團戰

[Close]
wow支持支持

引用:
原帖由 風月卍殘寶 於 2010-6-3 19:40 發表
支持星星佬呢個樣衰!!!!!!!!
訓啦_頭

同學校可其sm

哇星哥+由,要win啊>,<

?個有風魔的cute圖啊!

幾時打啊?
支持

引用:
原帖由 HaNa- 於 2010-6-3 20:33 發表
幾時打啊?
支持
你幫我問下對而面
幾時接啊
接啦

星星佬 你收皮得唔得 開分身入我FD團 冇人幫你信長比我串到走場

引用:
原帖由 小舞↗ 於 2010-6-3 21:10 發表
星星佬 你收皮得唔得 開分身入我FD團 冇人幫你信長比我串到走場
果次係你隻垃圾立花唔識輔隻信長  仲好提  提起把起火!!!!

引用:
原帖由 小舞↗ 於 2010-6-3 21:10 發表
你地系咪都輸啦 你條死垃_我都未話你
成隻槍果企系度得我地2條友企系度你無啦啦沖出去抓
比果大cut88話我吾幫 幫你都on_啦我沖埋出去=死
仲要話番我轉頭 笑諗烏
我果場系走 你吹??

你地叫我補團丫 鬼想入你團
信長0輔 隻羽走去輔條龍都吾輔我
團戰都吾識打仲咁多野講

引用:
原帖由 風月卍殘寶 於 2010-6-3 21:13 發表

果次係你隻垃圾立花唔識輔隻信長  仲好提  提起把起火!!!!
-.- 事實 系佢走左場 算啦唔好再嘈洛去 冇好結果

引用:
原帖由 小舞↗ 於 2010-6-3 21:24 發表

-.- 事實 系佢走左場 算啦唔好再嘈洛去 冇好結果  
先生  好似你嘈先嫁wo!!!!

okok我錯得未

9成9 唔會接-,-............打場友誼咪好lo..大家唔好傷和氣...因為有前科之前我地招佢滅團 最後不了了之.....

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-6-3 21:45 發表
9成9 唔會接-,-............打場友誼咪好lo..大家唔好傷和氣...因為有前科之前我地招佢滅團 最後不了了之.....
b奶都系bsth 吾系好憎佢地架咩

發新話題