28 12
發新話題

ggd 叫 Hitman[Fai] 給我滾進來

[Close]

ggd 叫 Hitman[Fai] 給我滾進來

你答都未答我就彈一堆粗口加廢話走左去?           

型d?  等緊你應我

,

怎沒人應?               難道這裡沒有這人? 那我fd在m群見鬼?

老老實實 我冇團比你滅 我唔係團長 你要炮我 我冇野 好講 你都唔差 叫1大班fd黎炮我啦都  我有汁 但冇爆+冇拎去賣 喱個係事實 你係繼續嘈我都冇野好講

老老實實 我團隊都是空白 我無團招你 我唔係團長 你要被我炮既 我無野好炮 你都吾差 輸左打1大堆粗口黎炮我fd同我啦都 我有讓 但我無輸 呢個係事實 你吾接我都無野好講 完。

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2010-5-31 22:12 發表
老老實實 我團隊都是空白 我無團招你 我唔係團長 你要被我炮既 我無野好炮 你都吾差 輸左打1大堆粗口黎炮我fd同我啦都 我有讓 但我無輸 呢個係事實 你吾接我都無野好講 完。 ...
輸 我=接受到  但你d fd又唔係佢地打 淨係 係到串 好煩 只係想幫自己 講返單野 你地就1人1句 我可以做到d咩
冇辦法之下 我先走  我汁左絕對有意思 放返低+我真係放左 係你d fd 唔玩得 以為我堅汁+拎去賣 就走場 我真係估唔到

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2010-5-31 22:12 發表
老老實實 我團隊都是空白 我無團招你 我唔係團長 你要被我炮既 我無野好炮 你都吾差 輸左打1大堆粗口黎炮我fd同我啦都 我有讓 但我無輸 呢個係事實 你吾接我都無野好講 完。 ...
老老實實
咁你想點?
vlan id:Fung_de
gxc  id:F.vgN

和解 我道歉sorry..

引用:
原帖由 Fung_de 於 2010-5-31 10:50 PM 發表

老老實實
咁你想點?
老老實實 你問番佢想點            ^.^ 我一早表明左我要做d乜野

我是憤怒 分分鍾可燒死你 :@
季節

傻**粗口**fung咪嘈啦

鎮:初夜=Hitman[Fai]

一人小句=gd^^^^^^^^^^^^^^

似有人要嘈...
接滅團,,
垃團接你滅團.

引用:
原帖由 猛男乂 於 2010-6-3 12:04 PM 發表
似有人要嘈...
接滅團,,
垃團接你滅團.
同你講野?     知吾知個醜字點寫 ?

引用:
原帖由 aRYIp. 於 2010-6-3 18:43 發表

同你講野?     知吾知個醜字點寫 ?
我冇指名到姓
在座咁多位
y有傻仔嘈嘈貢

28 12
發新話題