發新話題

太少hk人識tf2

[Close]

太少hk人識tf2

唉,...
依家d香港人正係識打online game,cs,l4d
太少人識tf2喇
我連一個hk專用既tf2 ser都搵唔到了
但識既 都係玩盜版(無得做成就)
希望大家多多宣傳下tf2
我知道依隻game唔差的,有技術,有藝術,正版又有好多好處..

冇錢點玩正版,有我都想玩
我宜家都係玩緊破解
不過講真呢隻game真係幾正

有LFO架-.-

係啊
我d正版fd 都話tf2可以長玩,因為定期都會更新,而且有時減價減到真係2usd

YESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYESYES

回復 1# 的帖子

正版HK SER唔係無,只不過係無人玩姐
同埋大多數香港人都係去台灣SER玩,因為夠多人
玩破解的都只有少量破解SER可入

而且我覺得成就唔重要,最緊要係過程
之前我都係玩破解版,一樣有樂趣
覺得好玩咪買囉,同demo差唔多
引用:
原帖由 johnlui95 於 2010-5-18 21:10 發表
冇錢點玩正版,有我都想玩
我宜家都係玩緊破解
不過講真呢隻game真係幾正
冇錢就假既…有心買點都儲到
宜架入數同人買都係百幾蚊左右(橙盒)

我早知了////////////

引用:
原帖由 Mr夢=] 於 2010-5-26 21:39 發表

...
因為我幾個fd 成日入個香港ser
e+ 個hk ser 成日 都有人係到啦

引用:
原帖由 Mr夢=] 於 2010-5-26 21:39 發表

...
請問橙盒幾多錢..同埋邊到買..因為我上網無咩呢方面既資料....  大部份都係拍賣網...而且重係台灣..
請問玩正版既各位係邊到買

引用:
原帖由 RiDeR_.Bboy 於 2010-7-22 20:15 發表

請問橙盒幾多錢..同埋邊到買..因為我上網無咩呢方面既資料....  大部份都係拍賣網...而且重係台灣..
請問玩正版既各位係邊到買
信和好幾間都有得買 orange box...

出試玩版果時就有玩 但我覺得唔抵玩所以無買到 dl版又唔係完美 所以都廢事玩

發新話題