27 12
發新話題

Left 4 Dead 2 分區重整方案

[Close]
已遞交資料予管理員,請稍候分區調動實行 

結束回應 ................

管理員回覆分區調動最快日期可能為星期五
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

過程煩複與否, 同版主無關, 分區最後方案, 我已經收到, 但係我最近一直忙於解決會員VLAN 更新問題未有時間處理.

又或者你應該要見識下, 兩個人頂起一個vlan.

可參考以下引用

引用:
原帖由 RDiver 於 10-6-2010 06:07 PM 發表

既然係咁 , 你就更應該決定邊一日去採取行動 , 好似香港普選時間表咁 , 幾遲先有都唔緊要 , 但日子幾時先 ?

大家都只希望有個結果 , 知道幾時能真真正正能夠實現目標 , 唔係一拖再拖 , 咁大家仲點放心 ? ...
有邊個做野唔想一次過做晒?反而鍾意成日卑人嘈?

我尋日都覺得奇怪點解d區仲未改返.個回報我地上個禮拜交卑三管既

版主要做既野都已經做晒.三管冇時間處理既話~我地從來都唔會催.

why?

一間vlan shop裡面得2個人要送貨要裝貨要處理文件要搞個論壇要更新個vlan程式要測試遊戲

佢地由朝早12點做到凌晨3點幾四點先至訓.呢d野我一路都好清楚

佢地係有時間既.會即時幫你搞.唔好講到人地有心拖你ok?

不如我坦白同你講.RDiver..真係唔好怪我得罪講句.

你而家既行為真係好似細蚊仔~人地應承左卑粒糖你..但係遲遲未卑...你就發脾氣..個感覺係咁.唔好介意

但其實人地有原因所以先至遲左卑...三管做野不嬲就算遲都一定會做到卑你睇..你唔好咁啦好唔好

我都講到唔知同你講咩好...唉..我知你為個區好...但..你諗下佢地有幾辛苦先至埋怨...ok?...

同埋真係卑d耐性..
Click here to visit my blog :D
Gaming Live

7月份溫馨提示

版主們 , 事隔成個月 , 個個都好心急 L4D2 分區重整有進展 , 但到今日都未有成果 ,
難免令唔少人失望而回 , 其實個方案係咪有問題嗎 ?

希望盡快減少 L4D2 分區數目 , 改善人流爆區等問題 .

sorry ... 公司事情真系好多好繁忙, 昨晚已經做到 4~5點, 早上9點起身又要繼續趕工,
要調整區域需要早上少人時間處理, 多人時系唔可以作調整.

引用:
原帖由 龍之振雄 於 2010-7-6 13:55 發表
sorry ... 公司事情真系好多好繁忙, 昨晚已經做到 4~5點, 早上9點起身又要繼續趕工,
要調整區域需要早上少人時間處理, 多人時系唔可以作調整.
唔緊要 , 時間唔係大問題 , 無可能拎支槍指住你哋去搞 , 只希望你哋仍關心呢個議題 .

版大 , 唔知信5盃完結後展開行動 , 你地個邊有冇問題嗎 ?

暑假特別 overcrowded ........

27 12
發新話題