35 123
發新話題

本人神風與犀利一劍的一場滅號戰

[Close]

本人神風與犀利一劍的一場滅號戰

原因大約是咀炮
想看對話的話按下面有得看而不用replay(自行移去空白鍵)

起因Replay如下:
http://replay.g arena.com/view.php?id=4beef1bd9a883

滅Ac戰:

精神不太好,手殘了好幾次,不要見笑

要炮的話請先看完整個RP

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

今次有冇召幾隻火神毒蛇or樹人?.............

神風你吾好以為你嬴左場滅號戰好勁!?恰新手:d打嫩B 睇你個柒頭都肯定你呢次召左幾隻火神喇

犀利一劍係唔係ROFL D神手

好強呀神風,有影片會好d

影片 呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀呀

cccccccccccccccccccccccc

引用:
原帖由 FiNaL◎峰 於 2010-5-16 05:14 發表
今次有冇召幾隻火神毒蛇or樹人?.............

引用:
原帖由 H.HIN 於 2010-5-16 05:21 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=2030551&ptid=222566][/url]
神風你吾好以為你嬴左場滅號戰好勁!?恰新手:d打嫩B 睇你個柒頭都肯定你呢次召左幾隻火神喇

引用:
原帖由 xX神風Xx 於 2010-5-16 18:21 發表

睇黎有乜用呀...你人格係vlan破哂產...好多人都知你mh架啦!!有咩證明唔係你mh??

引用:
原帖由 x絕x 於 2010-5-16 18:31 發表

睇黎有乜用呀...你人格係vlan破哂產...好多人都知你mh架啦!!有咩證明唔係你mh??
不是bug嗎?
[img][/img]

引用:
原帖由 x絕x 於 2010-5-16 18:31 發表

甘你又有乜證明話我Mh-.-

引用:
原帖由 xX神風Xx 於 2010-5-16 18:55 發表

有replay...你想我放上網??就你岩岩玩阿松個場之嘛..

引用:
原帖由 x絕x 於 2010-5-16 19:01 發表

有replay...你想我放上網??就你岩岩玩阿松個場之嘛..
你咪PosT囉
清者自清

犀利一劍 唉被神人ko了/.\
都5g講咩好

引用:
原帖由 xX神風Xx 於 2010-5-16 18:55 發表

~_~大把片洗5洗我比u

35 123
發新話題