發新話題

[Counter-Strike] -FanCY-招人( 有團都不怕 )

[Close]

-FanCY-招人( 有團都不怕 )

剛開的團-FanCY-WiNG.   所以沒有人-_-
為左團更熱鬧   我地都會收雙團人士 (但係吾收多團人士)
此團是多方面團隊   (槍/刀/滑水/過關)
不過入團標準係唔開外掛/13+/必須有vLan(一定要做到呢3項)
入團前會先團測 (槍 - 10場內最少殺6場)
                    -(刀 - 10場內最少殺6場)
                    -(滑水 - 識最基本滑水 )
                    -(過關 - 整過關技巧做得好 )
本團不收潛水人士
一星期內唔ON MSN一次   等待解釋        一個月唔見ON踢團
直接入團資格:
女仔 / 識開場(有AMXX) / 識整MAP

對於本團
本人會為團付出
會為團安排活動
只在於你的行動
有意加考生群[email protected]

本團SER:123.203.181.224:27017   (不是長開)
地圖主要係官方
另設娛樂團SER   主要玩官方以外 / 其他模式 既場

團表排名不跟先後入團次序)
團長:-FanCY-WiNG
副團長:-------空------- (smil-v-後選人)

考官:kaho   FanCY-LiGhTeRl0K.  smil-v-    -FanCY-Noob.
團員:
      :-FanCY-HoNG.
       :-FanCY-LiGhTeRl0K.
       :-FanCY-abcdefg.   
       :-FanCY-Kr-FsZr.0
       :-FanCY-Noob.
       :-FanCY-`Ki=].
       :希
       :smil-v- ( LoGo設計人 )
       :laso
       :kaho
       :And OnE*

(粉紅色名 = 女仔)
**本團不一定要打CS加團名
但團戰/團練 就必須要加

我鐘意個名-_-
誰能教我打3分?

支持支持=]
幫你推推吧

咁多人幫推
我都支持一下
誰能教我打3分?

推推推推><
我都入左
大家快d加入拉!    (好似傻仔><)

支持支持
幫你推推

引用:
原帖由 LiGhTeRl0K 於 2010-5-15 19:18 發表
推推推推><
我都入左
大家快d加入拉!    (好似傻仔>
一D都唔似
似聰明仔多D

多謝各位幫推

引用:
原帖由 LiGhTeRl0K 於 2010-5-15 19:18 發表
推推推推><
我都入左
大家快d加入拉!    (好似傻仔>
直頭係-.-入呢個團有著數-.-?
Team Fortress 2 : 咖啡仔

引用:
原帖由 小殤×ㄦ 於 2010-5-15 20:49 發表

直頭係-.-入呢個團有著數-.-?
因人而異
可能係  可能唔係

加msn入!?仲有咩叫槍 - 10場內最少殺6場) -(刀 - 10場內最少殺6場)

殺6槍- -唔比出呢個字既= =

單挑10場
你贏左6場或以上即可進團

引用:
原帖由 -FanCY-WiNG. 於 2010-5-15 20:58 發表

因人而異
可能係  可能唔係
我想入團係咪就咁加番-FanCY-系前面就得? 我識開場有amxx amxx改/寫小小野都識
Team Fortress 2 : 咖啡仔

發新話題