27 12
發新話題

[Counter-Strike] ANTI-CHEATER團收人

[Close]

ANTI-CHEATER團收人

ANTI-CHEATER團收人~

如有興趣入團, 歡迎加我地m群: [email protected]

如有興趣got5, 請加[email protected](我地夠人就打)

入團守則:
唔用外掛
有品

入團要求:
要有一定實力

本團宗旨:
ANTI-----意味"反"
CHEATER------意味"外掛者"

我地係一個反外掛的團隊, 係一群唔願意用外掛同見外掛的CS玩家~

希望獲得大家嘅支持~

***********本M群只給予本團團員及入團者使用, 其他人士請不要加M群, 否則會被踢出M群~
本團暫不接受團戰, 直至另行通知~

ANTI-CHEATER團精神!!!!
~ANTI-THE-CHEAT~

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2010-5-11 14:35 發表
ANTI-CHEATER團收人~

如有興趣入團, 歡迎加我地m群: [email protected]

入團守則:
唔用外掛
有品

入團要求:
要有一定實力

本團宗旨:
ANTI-----意味"反"
CHEATER------意味"外掛"

我地係一個反外掛的團隊 ...
                                                  .

強大呀!@NTI-CHEA@TER團amxx!支持!!

引用:
原帖由 waihong1994 於 2010-5-11 20:14 發表
強大呀!@NTI-CHEA@TER團amxx!支持!!
onj                                           .

講真,我建議你地唔好裝HLG
我成日bhop,HLG又話bhop唔得,家陣bhop有罪嗎?
連射得快,HLG又話加速,又BAN 24小時
玩乜野?
(呢d防外掛完全防唔到淨透視,必須靠精靈的ADMIN幫手,冇admin,等於冇防外掛,
  建議裝埋ANtiCsDos,防炸,開團ser必用)

誰能教我打3分?

引用:
原帖由 ping426 於 2010-5-11 21:03 發表
講真,我建議你地唔好裝HLG
我成日bhop,HLG又話bhop唔得,家陣bhop有罪嗎?
連射得快,HLG又話加速,又BAN 24小時
玩乜野?
(呢d防外掛完全防唔到淨透視,必須靠精靈的ADMIN幫手,冇admin,等於冇防外掛,
  建議裝埋ANtiCsDos ...
我都試過...
所以要set返d hlg cfg先好用.....

我都知會有唔少問題.......

我只係想大家可以用尼個AMXX作為BASE去做一個適合VLAN使用的防外掛AMXX~

我尼個AMXX因為少娛樂組件, 所以對開SER電腦要求比出邊DL的AMXX低D~

有時見到唔少SER都LAG下LAG下, 尼個AMXX可以改善到個問題~

希望大家可以整多D防外掛AMXX, 令尼個AMXX可以有更多更新版本~

我試過用ANTICSDOS 3.5, 我發現尼個AMXX係用唔到, 問題仲未搵到~

大家的建議好好, 多謝支持~

"連射得快"我唔明咩意思, 有冇人可以解釋下........

引用:
原帖由 kk1ww2 於 2010-5-12 01:11 發表
我都知會有唔少問題.......

我只係想大家可以用尼個AMXX作為BASE去做一個適合VLAN使用的防外掛AMXX~

我尼個AMXX因為少娛樂組件, 所以對開SER電腦要求比出邊DL的AMXX低D~

有時見到唔少SER都LAG下LAG下, 尼個AMXX可 ...
連射得快 = 呢個

咩cfg
快到咁=-=

手禁的sosad                                 .

正常有噤快ga咩?

我不正常=[                                       .

我果次就係ak禁實射...
HLG就話BurstFire Detection

引用:
原帖由 借粟一燒._. 於 2010-5-12 20:50 發表
我果次就係ak禁實射...
HLG就話BurstFire Detection
HLG誤判好高=[

27 12
發新話題