34 123
發新話題

睇完再決定去唔去更新

[Close]

睇完再決定去唔去更新

結束...................

我絕對支持 我一向保持最新 無場就改steam.ini

冇場改版本就OK,升左又可以修正BUG

Sipport~~~~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 calvinleeabc 於 2010-5-10 16:20 發表
我絕對支持 我一向保持最新 無場就改steam.ini
引用:
原帖由 a01057596 於 2010-5-10 16:29 發表
冇場改版本就OK,升左又可以修正BUG
改steam.inf 玩番舊版本係無問題 , 但時刻緊記更新既目的 .

我唔希望玩番舊版本 , 咁只會惡性循環.

再者 , 唔更新同更新仲有乜分別呢 ?

改版本又同更新左有咩分別呢~_~
垃圾抄人cs:p

回復 5# 的帖子

有時我第一時間更新左 頭幾日無乜場 眯改steam.ini咯 過一排多番場先還原 跟住又來更新  
最緊要各場主配合

有無搞錯,d人又去番015= =…

支持更新. 但時常都係有哂咁多版本最安全xd

其實無bug,應該唔會亂更新~就算搞mutation都唔會影響版本的數字

其實開場既人咁又係多數個十幾個人,如果佢地keep住更d人睇到冇場咪又係更

其實出 2018, 2019 都無所謂
最重要係唔好再好似 2015 ~2016 段時期咁
終極破解就停版係2015
FishHao 就2016
本來都少人, 再分左兩邊仲少人
開場都無心機開

回復 12# 的帖子

搞到我係「千古罪人」咁

如果我突然唔再出「終極」, 咁你哋咪死哂 ?

其實我想知佢地更新左D咩- -??

回復 14# 的帖子

更新內容

- 新 Mutation - Follow the Liter (Scanvege)

34 123
發新話題