發新話題

信長盃5 - 戰國無雙S 比賽公告

[Close]

回復 75# 的帖子

同樣支持vlan

再搞B版真係無乜意思 ...
Believe ( 相信 ) 隱藏了一個 Lie ( 謊言 )

it just $100 lol   its not expensive -_-
i wanna to join but im not in HK =[
gi1fh1m a cyber jl3kb2rt1

預選賽 - 各參賽隊伍抽籤決定預選賽對手, 以一場定勝負, 抽籤決定使用陣營或開場
              如參賽隊伍為單數 則有1隊會不戰勝直接晉級
              以勝出時間為準則, 如90隊進行預選賽 最快勝出的56隊將會晉級淘汰賽
              若有隊伍勝出時間相同 (如第56及第57隊時間相同), 將另外比賽以決定出線權

如果真係對面同自己時間不合要推到最後果日先打
而因為咁冇得出線
咪好唔公平

講真如果咁多次都係B板你唔悶人地都悶啦 E+ 要比100 好正常姐 如果次次都唔比錢龍大可以唔比比賽你地玩嫁 有比賽仲咁多野講 支持S板

引用:
原帖由 BsTh_MIlkB 於 2010-5-5 20:27 發表
支持吧...但要搵人組也較為困難...加上本人s板也不太好...都是不參加住....下一次先
搵人難?

參加=add我or明仔

我地差幾個a_a
季節

吹到要100蚊=.=
我做團長..
D團友又吾知住邊..
吾通我一個比晒咩=.=999

我覺得收費仲好= =100蚊好貴咩 當你連後備6條友 每人20蚊唔洗 大大降低分身團 vlan已經搞左免費平台 搞一次比賽 4強包場唔洗錢?獎品唔洗錢? 呢個世界真系冇免費午餐lo

100蚊 第一場就輸左 不如入唔到預賽 退一半/口\

其實輸左有幾唔抵
計埋後備7條友 一人都係14蚊
5條友就廿蚊
平時出街食個飯,去機鋪玩一陣都唔見左啦= =

引用:
原帖由 002245688 於 2010-5-6 10:30 發表

搵人難?

參加=add我or明仔

我地差幾個a_a
加1 999.........我都想玩 ..但我對s版一般.........

你與我有幾分相似,共存在同一天空下。

引用:
原帖由 瘋帽 於 2010-5-6 19:11 發表
如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想 ...
你的確可以番的 多你一個唔多 小你一個唔小

引用:
原帖由 翼。。 於 2010-5-6 16:24 發表
我覺得收費仲好= =100蚊好貴咩 當你連後備6條友 每人20蚊唔洗 大大降低分身團 vlan已經搞左免費平台 搞一次比賽 4強包場唔洗錢?獎品唔洗錢? 呢個世界真系冇免費午餐lo ...
vlan 當然有佢ge 收入  我地就係vlan 賺錢的資源  (唔係指參戰入埸費)
冇野係免費我同意
但s版加100蚊...  只可以話睇下成果點先啦  畢竟唔係太多人鐘意玩
希望可以達到龍大的目標  祝福vlan  畢竟係訓練我信長技術的地方

1個人可能20蚊都唔洗 ,
你地覺得VLAN搞比賽係義務來的?
見到好多回覆都話要比錢好失望好失望 ,
你平時去網吧番學校去小食部都用唔少錢啦 ,
問心 真係20$都比唔起?

引用:
原帖由 瘋帽 於 2010-5-6 19:08 發表
如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想我地再玩VLAN 請改FA9 吾系我番K..Y..O!!!!如果你想 ...
你是誰啊 !?

自重點吧 .
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

回復 112# 的帖子

回你的娘家吧,小朋友 

發新話題