發新話題

Splinter Cell Conviction 討論及留名區

[Close]
引用:
原帖由 ThomasL 於 2010-5-4 23:42 發表

哦~
呢個唔關你事
係因為開場人佢冇set router先會咁
至於點set...
我都唔識= ="
我想知你邊道聽o即

我fd- -
有個fd真係set完先開到房

新做版主...多多指教/  ﹏  \

我唔知點解入game戈陣冇咩野  但係到左有得整sitting戈到就hing左game= =    我戈隻正版黎

知唔知點解會out of sync ~~~
我同人玩到第2關~~part 1..去到岩岩可以殺人個度...
即...個兩條西裝友射死左1男1女之後~~~冇耐就彈出話out of sync~~~
之後就話隊lost左~~~要返返出去桌面- -~~~好多次都係咁~~~ 同3個人玩.
3個都係咁~~~~咩事...知道嗎?

是開埸的人問題嗎~~~(即:自己)

引用:
原帖由 ThomasL 於 2010-5-5 12:08 發表
我fd- -
有個fd真係set完先開到房
幫手問下你個fd 點set 啦..
我就係用緊router
成日都入唔到 + 人地入唔到我 場

引用:
原帖由 arsaltly 於 2010-5-5 19:26 發表

幫手問下你個fd 點set 啦..
我就係用緊router
成日都入唔到 + 人地入唔到我 場
成功左

引用:
原帖由 arsaltly 於 2010-5-5 07:44 PM 發表

成功左
點整
幫幫手-.-

2個方法  一係set dmz指落你部機  
一係開port  
9103, 9100, 10196 (UDP outbound/inbound)
22350 - 22380 (TCP inbound)

引用:
原帖由 gary113344 於 2010-5-5 10:42 PM 發表
一係開port  
9103, 9100, 10196 (UDP outbound/inbound)
Port果個唔識搞
搞到22350~22380 inbound但唔識9103,9100,10196

冇人識解決我問題~~~唔通得我一個係咁- -?

引用:
原帖由 gary113344 於 2010-5-5 22:42 發表
一係開port  
估唔到咁快就有人搵到..
我仲以為要等一排先有人會搵到呢個方法

my id : ymcafung

add我玩coop la

引用:
原帖由 s57cdq 於 2010-5-7 13:32 發表
my id : ymcafung

add我玩coop la
anyone play now?

我的ID是Grgra 就没跟破解的朋友联机成功过 汗

who want to play now~~~~~~~~~~~!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發新話題