發新話題

2011/07/25 COOP 2 : 一隻摩 shooter 6vs6 or 8vs8 2.0.7.5

[Close]
引用:
原帖由 lok2615 於 2010-12-30 00:41 發表
死白痴

你欠我一個手板模型!!
有咩證明....係你第一個成功拯救先~~~

我仲未玩到呀~~~ 都唔知咩事...仲係一個埸都見唔到呀

睇黎.......小學橙都要退隱 l4d 啦~~

我OPEN到SER 玩到LA   
ALL COME TO 
PLAY

因本人電腦底版壞了  現在開場由TRISTA OR ANDY  開場(多謝兩位ADMIN 幫助)
(快則一星期完成  慢則6~8WEEK)<---------要問下漢科 LA

不便之處敬請原諒

引用:
原帖由 90030900 於 2011-1-3 23:46 發表
因本人電腦底版壞了  現在開場由TRISTA OR ANDY  開場(多謝兩位ADMIN 幫助)
(快則一星期完成  慢則6~8WEEK)
快D追爆佢/.\.........................................因為64BIT裝壞左?

無左你無左人生   <-----好毒

漢科........唉...

支持你AR~~

引用:
原帖由 lok2615 於 2011-1-9 22:06 發表

快D追爆佢/.\.........................................因為64BIT裝壞左?

無左你無左人生   
9哥淨係架治shooter哥....都唔架治我o既~~~ 我夠玩唔到咯

今夜姐姐開場啦~~~~

因為近日大隊長SHOOTER電腦有事,未能每日如期開場
所以現在會暫由我幫忙在coop2開場,時間每日大約晚上10點至凌晨4點
現在會由Admin ANDY 主要負責玩家管理
請大家多多支持,謝謝=]

回復 202# 的帖子

讚好讚好..long time no see

今日唔開t.t

我回來LA
我電腦維修完LA
TODAY 可以開場

謝謝各位支持!!

你做乜成日咁晏先開ser架= =

新年你地有咩攪ar ^^" 我係on off 仔..T_T

UPDATE  各位
PLX

引用:
原帖由 kin_222222 於 2011-2-2 08:45 發表
新年你地有咩攪ar ^^" 我係on off 仔..T_T
ON/OFF好耐無玩...快d玩番啦

掛住你d"好波"好波"好波"

引用:
原帖由 lok2615 於 2011-2-5 22:36 發表

ON/OFF好耐無玩...快d玩番啦

掛住你d"好波"好波"好波"
LONG TIME NO SEE

發新話題