發新話題

♥ ㊣ౄ vLan 締ξ死神ψ 帖子集中營 ೀღ♀

[Close]
其實…簡單來說
這不是信長區的精華匯集
只是死神覺得自己發過的帖子對討論區有益
所以收集起來作一次系統性的整理吧了
並不是說這是信長區的精華帖呀
不容哭泣
  不容敗陣
    強打精神
      燃盡血肉
  只為那份承諾

好正..  個帖=口=..............

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-4-10 22:06 發表

又黎料..

只係你講到無乜其他會員寫既好帖  我先話你囂張  
當然你可以唔承認  亦唔會認  因為你既理論表面上可以扭轉一切

一直都係文字問題  你喜歡你既文字惹上爭議並無不妥  咪令人感到你串串供    如此 ...
對不起。我從沒說vLan無其他會員的好帖。

我只認為好帖並「不多」。對於閣下的誤會,在下深表理解。

本人只希望閣下並不要作出無謂的挑釁吧。

引用:
原帖由  Ma 於 2007-4-10 21:21 發表
你真係好得閒   
失業嗎?
有點兒擔心你~"~
個人性別果度又係女仔
女仔唔會冇朋友掛?點解你咁得閒上網打機黎了解信長咁深入既?
女仔應該要出多d街  扮下靚先係女仔ge ma
我係男仔   之前我都係好似你咁日日打機無所 ...
認同你講既野............

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-10 22:23 發表
對不起。我從沒說vLan無其他會員的好帖。

我只認為好帖並「不多」。對於閣下的誤會,在下深表理解。

本人只希望閣下並不要作出無謂的挑釁吧。
相反  你睇唔明你所打既字  我就難以理解了..

你成日都唔知自己既字  表達左d咩意思  真係令人費解..

我係話你「講到好似」  咁你只係理解到字面上最表面既意思  咁可能會唔明  
所以文字真係好深奧  帶有既意思, 意義, 暗示各種各種  

咁我都無謂向神既使者說教  因為講極都唔會明..
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 糖果紙 於 2007-4-10 22:25 發表

認同你講既野............
smileboy都話左死神係一個男仔, 你認同d咩.........

宜家v_lan真係好小一d好既post, 死神只是直話直說

而smileboy說 "大把精華帖,真係囂張得你"

我相信並無惡意, 相反, 死神   你表現得過份認真會令人誤會你真的很囂張, 做人不應如此的敏感

如果我有說錯的話, 講大家提一提, 本人會在此道歉

停止罵戰吧, 大家........

引用:
原帖由 天劍.心眼 於 2007-4-10 23:17 發表

我相信並無惡意, 相反, 死神   你表現得過份認真會令人誤會你真的很囂張, 做人不應如此的敏感

如果我有說錯的話, 講大家提一提, 本人會在此道歉

停止罵戰吧, 大家........
贊同。

若果問人覺得vLan討論區多不多好帖,10個中9個也答「不多」。

p.s. 在下並無任何一詞含「罵」的成份。

只不過smileboy之前從沒寫過「講到好似」,很想知為何smileboy為了作出挑釁,作出一些虛假的引用。

引用:
原帖由 天劍.心眼 於 2007-4-10 23:17 發表

smileboy都話左死神係一個男仔, 你認同d咩.........

我相信並無惡意, 相反, 死神   你表現得過份認真會令人誤會你真 ...
佢係一個男仔..點解性別係女,,,
...難免人地會誤會

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-4-10 19:32 發表

好質疑你呢句 「也不多」..  

假使你既文章  所有都叫精華  咁..  大把精華帖  

真係囂張得你  
好認同你@_@.............

咪理smileboy啦

同d唔講道理o既蠻人講野都哂氣!

smileboy, vLan信長區多唔多好帖?

睇死你都唔敢答架啦

唔該晒
好有用..thx

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-4-10 22:06 發表

又黎料..

只係你講到無乜其他會員寫既好帖  我先話你囂張  
當然你可以唔承認  亦唔會認  因為你既理論表面上可以扭轉一切

一直都係文字問題  你喜歡你既文字惹上爭議並無不妥  咪令人感到你串串供    如此 ...
好質疑你呢句 "理論表面上可以扭轉一切"

我想講 理論經過討論之後一定係比之前準確, 更少錯誤

否則的話 世上都唔洗有法院 法庭

都唔需要有科學啦?

樓上果位講得岩 d冇道理o既人係蠻人

蠻人就成日以為人地講得岩果d係歪曲事實

就好似你之前話 上泉一定打得贏宮本 結果又被死神推翻

真係唔明點解咁多人都鐘意唔用道理都硬要人地聽佢

死神 唔洗理佢 繼續發好帖啦!!!!

死神這麼得閒的=___=..

這個帖真的不錯!..

-`' 小 D 0 n★

引用:
原帖由 和西 於 2007-4-11 14:48 發表
死神這麼得閒的=___=..

這個帖真的不錯!..
都唔係好得閒...

只不過玩少左信長,所以多左時間試野而已。

似轉貼個wo            

發新話題