發新話題

♥ ㊣ౄ vLan 締ξ死神ψ 帖子集中營 ೀღ♀

[Close]
老實講~死神既文章的確值得一看~作為精華亦不過份
我知道佢好多貼都係將官網既有用文章作出修改

但我相信smile話你囂張只係戲言~無謂咁大反應

引用:
原帖由 熾烈紫龍 於 2007-4-12 10:04 發表
似轉貼個wo            
感謝閣下的稱讚

引用:
原帖由 天星_鐘樓 於 2007-4-11 14:21 發表
就好似你之前話 上泉一定打得贏宮本 結果又被死神推翻
你要咁斷章取義  我都無辦法

你未知前因  只睇後果  當然囫圇吞棗  一知半解..

但其實上泉真係打嬴宮本  只係死神計錯  
輸嬴也是LoSeR-不過失敗者是為勝利而生的

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-4-12 22:04 發表
很感謝閣下的意見

請問在下哪點計錯呢?

引用:
原帖由 SmileBoy 於 2007-4-12 22:04 發表

你要咁斷章取義  我都無辦法

你未知前因  只睇後果  當然囫圇吞棗  一知半解..

你話上泉會win官本 係 係數據到計 定係 係信長到打=.="""

數據

我係10點左右密左死神  可能佢唔得閒  所以未再回覆

已有更新版本。

再次證明「理論不可以扭轉一切」

十分同意某用戶說「理論經過討論之後一定係比之前準確, 更少錯誤」

希望日後會有更多討論,而不要覺得討論就等如「非友善」吧!

這討論區並不禁止用戶討論的!

唉 講句vlan精華帖唔多都俾人話囂張......

呢度有幾多人會覺得vlan多精華帖架

smileboy連「不多」都可以理解成「無乜」... 根本就係無理取鬧,想挑釁罵戰而已

呢個係討論區,唔係教學區,有錯有咩出奇?

好過獨裁者冇道理都要人遵從,而且一講d反對既聲音就當人地唔友善...... 仲要禁止輿論.......

討論區的正確態度應該係「錯就要勇於承認」

我唔信經過討論後會更加錯囉

加油繼續啦哥哥

入世未深?  可能我都係其中之一  

假若「講句vlan精華帖唔多都俾人話囂張」的「講句vlan精華帖唔多」無誤
咁我相信  說其囂張  亦無誤

可能  vlan精華帖真係唔多  我亦承認

但係  如果將自己所發既帖子  統統推崇為精華  遇有人問道「何以沒其他會員的精華帖?」  答之「不多」
咁我笑言謂:「囂張得你」  有何不妥?  顯然我既回覆係無帶挑釁

而引致挑釁既  不知歸咎於其他會員畫蛇添足  抑或死神向來認為我是會「挑釁」他

算了算了..  死神既形象被塑造得這般完美  就讓它一直美下去好了  

顏色紅黑而足夠 顏色太多 好好易眼花
d字可以的話set大小小 好難睇
低能...

引用:
原帖由 潮小花 於 2007-4-13 15:02 發表
顏色紅黑而足夠 顏色太多 好好易眼花
d字可以的話set大小小 好難睇
閣下可嘗試按帖子右上角的「大」按鈕,可使字型變大一點。

p.s. 囂張為「放肆傲慢」,含極度貶意。怎能說無「挑釁」成份呢...?

甚麼叫  笑言..  戲言啊?

同朋友間玩玩下  見佢好滑稽  笑言謂:「你好白痴呀」  咁就真係挑釁緊佢  真係話緊佢白痴?

點解你下下都要咁針對住我..  好似我同你講既野  你一定視為帶攻擊性、挑釁性

想求和  好似係無可能..

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-13 15:17 發表
閣下可嘗試按帖子右上角的「大」按鈕,可使字型變大一點。

p.s. 囂張為「放肆傲慢」,含極度貶意。怎能說無「挑釁」成份呢...?
咁顏色上面有冇得解決
我用firefox直接碌大d字都得
我就係唔想煩
低能...

引用:
原帖由 潮小花 於 2007-4-13 15:26 發表

咁顏色上面有冇得解決
我用firefox直接碌大d字都得
我就係唔想煩
若果閣下覺得顏色太多,可全選文字(ctrl+a),將之反白。

p.s. 質疑完之後說一些極度貶義的字詞,是求和還是挑釁?心照吧!

引用:
原帖由 締ξ死神ψ 於 2007-4-13 15:31 發表
若果閣下覺得顏色太多,可全選文字(ctrl+a),將之反白。

p.s. 質疑完之後說一些極度貶義的字詞,是求和還是挑釁?心照吧!
極度貶義?_?
啥?_?
低能...

發新話題