55 1234
發新話題

~sky~團收人條件(2010年9月07更新)

[Close]

~sky~團收人條件(2010年9月07更新)

咳咳,大家好,哥乃是sky團那微小的外交官(出場臺詞XD)
近日,,sky團開始有點名氣,,有一些vlan的玩家好希望入會,咳咳,打錯字,是想入團,對不起
小弟翻學sky哈(本團團長)就聲稱好多人add佢,令佢[深感壓力],不知怎回答.....作為哥的我當然要路見不平,出手相助...
嘻嘻
先講講入團條件
1.本團只收魔獸有玩正規玩家!!!!!!!!!!!
2.可以解決電腦瘋狂不死族或疯狂的其他3族(打3場)
3.有良好的人品(超重要)
4.收手下,又打錯字(其實我是故意的)收人只會開放在星期六.日
5.禁曬命
6.要差D日日都見到你上(當然有D事要潛水幾日都可以....)當然都悟見意無時無刻上,,,原因不多說
7.
入到本團要主打正規,不過其他圖中意可以玩下,不能以其他魔獸地圖作主玩               

8.
這是個比較特別噶條件,達成有點難度,,就是把~sky~花盡落秒殺
能達成可以無視第2條(ps:花某是ud user,有大量弱點)
    9.就是所~sky~哈特許入團可以無視上面2同8條            (可能全部)

各位路過而心動的人們
可以vlan短信息叫本人(~sky~花盡落)到時約定時間做考試咯~~~~~(一定要星期六日)

本貼將會不定期更新

end........
                                                                                                                                                                 ~sky~花盡落上

支持〝

路過
字數

話說, 我也可能入不到團呢
我可是用orc都會輸俾瘋狂ud的人呢
(雖然是用fs哥哥,而不是用bm大大)

引用:
原帖由 ~sky~alan2365 於 2010-4-18 23:17 發表
話說, 我也可能入不到團呢
我可是用orc都會輸俾瘋狂ud的人呢
(雖然是用fs哥哥,而不是用bm大大)
我都打到- -UD 打UD你得噶

支持 ..

我想入,不過有D問題

我玩左正規冇耐,打唔到瘋狂。=='
同埋唔會日日on, 可能一個星期上三四次到,
得唔得?
我好認真想學,唔該啊!! ^_^

引用:
原帖由 NeVeR_Cat 於 2010-4-20 21:01 發表
我玩左正規冇耐,打唔到瘋狂。=='
同埋唔會日日on, 可能一個星期上三四次到,
得唔得?
我好認真想學,唔該啊!! ^_^
呢個問題你+我msn,私下同你傾

搶生意了@@

引用:
原帖由 ~sky~花盡落 於 2010-4-20 22:27 發表
搶生意了@@
咁你想的話叫佢搵你lo

好,唔該.

點搵你地,比msn我?
我msn係 [email protected]
唔該哂

引用:
原帖由 magichui 於 2010-4-21 19:59 發表
[email protected] thx
what up man

sky收人呢......加油吧

支持 ...

55 1234
發新話題