28 12
發新話題

Left 4 Dead 2 - Dimension4. Ap.

[Close]

Left 4 Dead 2 - Dimension4. Ap.

影片剪輯第一部frag video,亦都係最後一部‧建議用高清1080i HD 收看。

希望大家喜歡,有興趣交流下。

http://www.youtube.com/watch?v=b_KyTBoNwjY

wow,d 3捉做得好靚...

support ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   
nice teamwork
magnum秒hun好勁

durexxxxxxxxxxL

support..!

我想問你是用什麼軟件剪片的?

儲存為什麼格式才有1080p?
誰想要 (?)

期待已久,
支持!!!!!!

ap冇我名嫁@_@搞錯=v=...不果d 爆hu好準啊><

支持 我想知點樣閂HUD,係咩指令 ,我唔記得左

非常好的反應及合作性
-向世界恤髮

段片同樓主都好勁 樓主就位好犀利

我係用Sony Vegas 9

輸出影片時選 mpeg2 + 1080 HD 就ok
引用:
原帖由 пΛ✓iL. 於 2010-4-10 17:24 發表
support..!

我想問你是用什麼軟件剪片的?

儲存為什麼格式才有1080p?

錄影前開 sv_cheat 1先,再按 hidehud 4 將所有介面隱藏
引用:
原帖由 Itoh 於 2010-4-10 20:04 發表
支持 我想知點樣閂HUD,係咩指令 ,我唔記得左

你又唔同我打44,想多謝你都冇機會啦
引用:
原帖由 cheung2714 於 2010-4-10 18:51 發表
ap冇我名嫁@_@搞錯=v=...不果d 爆hu好準啊>

Thanks!
我都好中意依一幕
引用:
原帖由 manuhin 於 2010-4-10 17:07 發表
support ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~   
nice teamwork
magnum秒hun好勁

只係d 字型有小小怪
因為個 n 字顯示唔到 ....
durexxxxxxxxxxL

其實個n字沈左落底,只係睇到少少。

好求其架渣,我當係特色就算
引用:
原帖由 manuhin 於 2010-4-11 01:31 發表
只係d 字型有小小怪
因為個 n 字顯示唔到 ....

28 12
發新話題