57 1234
發新話題

鬆弛熊の團員名單

[Close]

鬆弛熊の團員名單

長 : 鬆弛熊の琳         ---靚女團長

副長 : 鬆弛熊の豪         ---靚仔副團長

團員 :
鬆弛熊の水         ---團長死黨 + 男生一名
          鬆弛熊の粒         ---團長死黨 + 男生一名
          鬆弛熊の怡         ---團長朋友 + 女生一名

鬆弛熊の欣         ---團長朋友 + 女生一名
          鬆弛熊の敏         ---團長朋友 + 女生一名
          鬆弛熊の思         ---團長朋友 + 女生一名
          鬆弛熊の銘         ---團長朋友 + 男生一名
          鬆弛熊の囡         ---團長朋友 + 女生一名
          鬆弛熊の淇         ---團長朋友 + 女生一名
          鬆弛熊の晴                ---團長朋友 + 女生一名

本團非團員VIP:MooNBaBY版主  

*排名不分先後

嗨嗨,xp
多謝你既邀請,
但系我洗唔洗改名的-_-

希望入到團><

引用:
原帖由 鬆弛熊の城 於 11-4-2010 10:50 PM 發表
希望入到團>

" 琳姐好靚女啊 ! "
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

引用:
原帖由 MooNBaBY 於 2010-4-12 12:39 AM 發表
" 琳姐好靚女啊 ! "
唔駛係到賣口乖喇

喔'更新了

琳姐唔令女呀              

引用:
原帖由 13_FunG_14 於 2010-4-13 09:48 PM 發表
琳姐唔令女呀              
小心甩大牙

點解我做左副團既?_?" 咁咪有好多野要做...t_t"

女性當道的團
很多女生很吸引

我無得做ar      

都冇人比我入- -''...
比我入黎喇/.\
得自己一個玩信好悶..

引用:
原帖由 名刀Å蜻蛉 於 2010-4-14 02:33 發表
女性當道的團
很多女生很吸引
即係呢 是咁的 喱個團比我地大佬 andy
丫 不是 dia包哂
YUI*FlowerFlower*

我也要入團A_A
字數字數

57 1234
發新話題