發新話題

整片區

[Close]

整片區

[youtube]AOlZ0i32BP4[/youtube]
櫻花第一個團戰片

[youtube]42qzXarJKLY[/youtube]
櫻花第二個團戰片

--------------------------------------------------------

[youtube]qkvenyWrHGk[/youtube]
糖爺

[youtube]AlwNIPfomoA[/youtube]
楓葉

[youtube]OML73pS_dms[/youtube]
輝哥

[youtube]CBWn-fy60a4[/youtube]
輝哥

sad因為會考將到 所以呢排打少左=.=
me想u幫me整s版個人片999

引用:
原帖由 櫻花ㄨ流星 於 2010-4-9 00:04 發表
sad因為會考將到 所以呢排打少左=.=
me想u幫me整s版個人片999
讀書緊要d 打機其次
你幫手留replay(唔得閒都可以叫我幫你搵replay既我份人喜歡就人多d

我整就冇咩難度既a_a

死喇..今日要交貨比楓葉 未做添 訓醒趕工先

強大的影片組喔 支持

你比獅子(前影片人士)有責任好多
支持支持

我要讀書嫁,你估我好似你咁
就CE都唔溫習,係到打信長咩?

引用:
原帖由 櫻花ㄨ毀滅 於 2010-4-9 14:39 發表
你比獅子(前影片人士)有責任好多
支持支持
No.!到了番學日子我整片速度很慢得很過分的a_a所以我不有責任感的=v=

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-9 17:28 發表
我要讀書嫁,你估我好似你咁
就CE都唔溫習,係到打信長咩?
始終讀書才是最重要..學生努力讀書才是有責任感的表現

回復 1# 的帖子

支持城仔整片

引用:
原帖由 kit2121 於 2010-4-9 23:52 發表
支持城仔整片
支持你支持我

回復 10# 的帖子

想問一下整片既格式用邊個好,太耐冇整片-.-

支持支持!!
一起努力!!
我仲未DL到會聲=會影 = =

引用:
原帖由 kit2121 於 2010-4-10 19:30 發表
想問一下整片既格式用邊個好,太耐冇整片-.-
用什麼整?

會聲會影 (wmv hd 1080 25p
威力          http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=161317&;extra=page%3D2

引用:
原帖由 獅子連彈 於 2010-4-10 20:53 發表
支持支持!!
一起努力!!
我仲未DL到會聲=會影 = =
foxy seach 會聲會影11 就行了

會聲會影!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

發新話題