18 12
發新話題

團員列表

[Close]

團員列表

StaR-1★〃軒---------掛名團長
God﹏俊-----------本團打雜
+俊---------------吉祥物
StaR-1★〃俊---------考官
StaR-1★〃洛---------考官
StaR-1★〃雋---------整片組組長,考官
StaR-1★〃偉---------本團元老
StaR-1★〃晉----------打雜
StaR-1★〃名---------傻仔一名
StaR-1★〃殤--------潛水人仕2號
StaR-1★〃洪--------潛水人仕3號
StaR-1★〃雞---------傻雞
StaR-1★〃天--------輔手
StaR-1★〃火--------火藥庫管理人
StaR-1★Dis---------路人甲
§夜空×°-------------路人乙
丫楊--------------------本團新人
StaR-1★〃凱---------本團新人
StaR-1★〃MAN-------本團新人
    [Yoga.Lie]-------- 本團新人
StaR-1★〃康------本團新人
StaR-1★〃賢------本團新人
牛油飛~★----------雪櫃管理員

冇我名s9m
為了活下去……能夠弄髒自己的心嗎?

你潛佐太耐水唔記得佐
+番+番

引用:
原帖由 StaR-1★〃軒 於 2010-4-4 22:43 發表
你潛佐太耐水唔記得佐
+番+番
no,自從我上次係團戰做左敗點後,我係咁苦練,想練好d先光榮回歸

引用:
原帖由 StaR-1★〃雋 於 2010-4-4 23:21 發表

no,自從我上次係團戰做左敗點後,我係咁苦練,想練好d先光榮回歸
笑鳩左
敗點雋hi

我不是傻雞 張敬軒

潛水的都是世外高人 唔怪得知軒唔捨得踢.

想入團收人嗎?!

引用:
原帖由 可樂仔 於 2010-4-5 17:51 發表

笑鳩左
敗點雋hi
me就快回歸,到時你走開

+俊---------------吉祥物   <---真正笑點仲有,...
天 唔係再強輔手咩

引用:
原帖由 StaR-1★〃雞 於 2010-4-6 09:10 發表
+俊---------------吉祥物   
笑左

無我a_a

吉祥物

笑鳩左

又一強大團0-0

18 12
發新話題