發新話題

●2010年6月11日●NEW●

[Close]
織田軍WIN 已計分
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

團練唔洗搵我

日文出街啦?
i am華Dee
i am樹熊

好彩直爆
↓  進入海賊王世界  ↓   ↓  Kick My Asx  ↓

引用:
原帖由 asasas1996 於 2010-5-29 15:32 發表
日文出街啦?
出街了

引用:
原帖由 -Stitch- 於 2010-5-29 15:32 發表
團練唔洗搵我
唔好啊 KK

引用:
原帖由 -Stitch- 於 2010-5-29 15:48 發表

神隊友怎打?我地係爆緊織田塔,見到紅點去緊直爆
都唔明點解佢地仲可以番去聯合守
我覺得唯一求勝既方法就係入去織田同你地鬥快爆,
佢地仲可以係織田軍陣地趕番去聯合,結果個4隻未番到去已經比人爆左大本
得我自己一 ...
唔駛咁嬲-.-呢d係唔夠經驗姐...
i am華Dee
i am樹熊

yoshikil唔係應該win一次咩?
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 -Stitch- 於 2010-5-29 15:48 發表

神隊友怎打?我地係爆緊織田塔,見到紅點去緊直爆
都唔明點解佢地仲可以番去聯合守
我覺得唯一求勝既方法就係入去織田同你地鬥快爆,
佢地仲可以係織田軍陣地趕番去聯合,結果個4隻未番到去已經比人爆左大本
得我自己一 ...
下次同我一隊吧

回復 70# 的帖子

你係?
i am華Dee
i am樹熊

吹到日文3粒,下次勁既唔該遠離日文
i am華Dee
i am樹熊

引用:
原帖由 asasas1996 於 2010-5-29 17:38 發表
yoshikil唔係應該win一次咩?
佢輸一次WIN 一次 米LEVEL 囉

回復 72# 的帖子

又係wo-.-做咩唔on msn
i am華Dee
i am樹熊

聯合軍win 已計分

聯合軍WIN 已計分

發新話題