37 123
發新話題

Left 4 Dead 2 - aR_BeE [Stop Your Self Control]

[Close]

Left 4 Dead 2 - aR_BeE [Stop Your Self Control]

aR_BeE拍既第一條片
唔知算唔算勁...
但係d音樂同條片好夾^^
希望大家俾多d意見啦~
唔勁架我!!咪插我丫xd
[youtube]cgnliy0xtCQ[/youtube]

好多人要多謝::
xtream - (解答拍片問題)
calvinleeabc - (俾左個fraps破解版俾我)
22029205 - (解答fraps f9問題)
carlcarlto - (解答拍片指令問題)
manuhin - (解答播片器指令問題)
YSH=] - (解答播片器指令問題)
silly_david - (解答播片器指令問題)

最重要既係...
Friεηdک † cluB 既朋友
佢地由l4d開始玩到l4d2
冇左你地..我唔會有今日..
多謝哂你地!!!

當然仲有好多玩家要多謝
但係多到講唔哂丫xd
唔好意思^^

nO.1 ??
支持一下,,,

引用:
原帖由 _SkiPpEr 於 2010-3-24 00:37 發表
nO.1 ??
支持一下,,,
係丫no.1丫~
多謝支持新手xd

期待你part2,加油
超級十卜~

介唔介意小弟講幾句?

都心最尾關戈到本黎我認為係最精彩既撲...點知見到係電腦...ng野-v- 如果下次係咁撲人我會拍手叫好

黑嘉最尾..似乎係戈d練hun場到拍返黎既野=  ='似乎有點兒.. 嗯.(n個撲都係黑嘉last stage既...囧)
不過新手黎說...值得支持

期待你第2part啦 =]

拍攝手法我就唔識講,相信會有人黎指教一下

aR_BeE
真係我偶像~~~~非常支持!!!!!!
期待part2

如果右下角果個唔見左會好d
^^ 好朋友 haha

勁阿!阿bee!支持你阿阿bee!!西利阿阿bee!等你part 2阿阿bee!!阿beeeeeee

啊,你都幾多同占士m群d人玩......但我玩咁耐都唔見你,你唔慣玩88嗎
l4d2 : 魏力

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-3-24 00:55 發表
介唔介意小弟講幾句?

都心最尾關戈到本黎我認為係最精彩既撲...點知見到係電腦...ng野-v- 如果下次係咁撲人我會拍手叫好

黑嘉最尾..似乎係戈d練hun場到拍返黎既野=  ='似乎有點兒.. 嗯.(n個撲都係黑嘉last stage既 ...
黑嘉戈關唔係練架^^
係佢地玩bug企戈到之ma~

你好似係度SM D街客多D啵

你條片都冇咩好睇  我靜係睇得上眼就係死心最尾個關

但係撲電腦唔多好   下次拍個個位  緊係拍d撲人

樓主點會係新手...係l4d1 舊人來架

樓主幾時得閒再表演下  hunter 撲404傷害

http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D2     

btw~點解段片來來去去都係個幾個地方撲既
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-3-24 15:48 發表

http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=161190&extra=page%3D2     

btw~點解段片來來去去都係個幾個地方撲既 ...
原來有玩l4d1 a_a

等我仲嚇死 咁勁既

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-3-24 15:06 發表
你條片都冇咩好睇  我靜係睇得上眼就係死心最尾個關

但係撲電腦唔多好   下次拍個個位  緊係拍d撲人
串人地既t^t

(人地練爆cha都放下黎啦-3-)
(我練hunter都...應該放得上黎掛..)
(當中有好多都係攝時間...等首歌同條片夾d)
引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-3-24 15:48 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1832680&ptid=203330][/url]

[url=viewthread.php?tid=161190&extra=page%3D2]http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=161190&extra=page%3D2[/url]     

btw~點解段片來來去去都係個幾個地方撲既 ...
咁都俾你搵到我....
哈哈~冇計啦~
我係玩戈幾關之ma~
第3,4關我都唔玩既~
引用:
原帖由 Itoh 於 2010-3-24 13:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1832543&ptid=203330][/url]
你好似係度SM D街客多D啵
邊係街客呢~
好多都係fd黎架~

37 123
發新話題