發新話題

版主收系皮喇**侮辱成份**仔得把**粗口**口

[Close]
樓主引起大戰先999~

引用:
原帖由 ★毒諗星 於 2010-3-21 23:14 發表
注:   [樓主] 五係話緊你
我有個朋友叫樓主
注: 我都唔係話緊你
我有個朋友叫★毒諗星76 後面重有空白架tim 你都唔好亂諗
叫左你唔好成日諗野架喇

吽re機

不斷發射咀炮
彷彿成了罵戰場

引用:
原帖由 零式◆偉 於 2010-3-21 23:15 發表
好重火藥味
版主快來救火
關貼98
惡意討論他人ac
佢地冇証冇據屈我走場hi ,,,,,唔重火藥味先出奇

引用:
原帖由 999 於 2010-3-21 23:17 發表
佢地冇証冇據屈我走場hi ,,,,,唔重火藥味先出奇
想請問你 你玩信長果陣個名又係叫999??

引用:
原帖由 999 於 2010-3-21 23:16 發表
注: 我都唔係話緊你
我有個朋友叫★毒諗星76 後面重有空白架tim 你都唔好亂諗
叫左你唔好成日諗野架喇
跪求樓主五好做抄9  拍謝

引用:
原帖由 冰島CHa-[★] 於 2010-3-21 23:18 發表
想請問你 你玩信長果陣個名又係叫999??
不嬲都只係用呢個ac 玩架喇.....如果唔係點升到20 lv丫

引用:
原帖由 ★毒諗星 於 2010-3-21 23:18 發表

跪求樓主五好做抄9  拍謝
有抄????????????睇清楚先講野=]

why你話前幾日同我玩過
but我前幾日冇玩信長wo 唔信問fd 求 我前幾日玩緊火影守城 gd

你應該係掛機升到20 lv丫

引用:
原帖由 冰島CHa-[★] 於 2010-3-21 23:19 發表
why你話前幾日同我玩過
but我前幾日冇玩信長wo 唔信問fd 求 我前幾日玩緊火影守城 gd
我都唔記得左幾多日前了......但你fd一定幫你把口架喇....問你fd有什麼用呢?? :handshake

引用:
原帖由 ★毒諗暈 於 2010-3-21 23:19 發表
你應該係掛機升到20 lv丫
又win多一次喇你 :victory: :victory: :victory: :victory:

我都唔記得左幾多日前了 你屈機
我都唔記得左幾多日前 你走過場 仲開mh ok?

引用:
原帖由 冰島CHa-[★] 於 2010-3-21 23:20 發表
我都唔記得左幾多日前了 你屈機
我都唔記得左幾多日前 你走過場 仲開mh ok?
wow 咁大家冇証據大家收皮ok???

發新話題