發新話題

有玩bad company2的玩家........

[Close]

有玩bad company2的玩家........

上星期我岩岩買左bad company.....
諗住想玩多人
點知佢話fail to connect to ea online
搞到我開唔到ac
到e加都仲未玩到= ="
唔知大家有冇試過呢????

我未試過咁啵.

去北美個site開過個新a/c就ok la.
香港EA, 一個字 廢

引用:
原帖由 wiljan 於 2010-3-19 02:05 發表
去北美個site開過個新a/c就ok la.
香港EA, 一個字 廢
咁又唔好咁講

其實badcompany不太好玩,比不上2142更比不上2,當狙擊手的竟然連趴下這個動作都做不到........

引用:
原帖由 jackalq 於 2011-4-3 16:08 發表
其實badcompany不太好玩,比不上2142更比不上2,當狙擊手的竟然連趴下這個動作都做不到........
說得好!!!!!

引用:
原帖由 jackalq 於 2011-4-3 16:08 發表
--bfbc2如果比不上2142,bf2就不會成為近期最熱賣的FPS Games
BFBC2出左成年,E加D ser不會比2142/bf2少
--好多人玩BFBC2已經玩到眼殘,
如果連趴下這個動作都出埋,我念會更難發現敵人...

我未試過咁啵
我愛你呀塋..~

似終都係1942最好玩

好好玩 支持支持

Bad Company is the best. I am now 31lv.........

引用:
原帖由 yyoom227 於 2011-4-18 23:08 發表

--bfbc2如果比不上2142,bf2就不會成為近期最熱賣的FPS Games
BFBC2出左成年,E加D ser不會比2142/bf2少
--好多人玩BFBC2已經玩到眼殘,
如果連趴下這個動作都出埋,我念會更難發現敵人... ...
非常同意....我玩多樹多草的埸會較LOW黎玩因為容易發現敵人
如果用HIGH玩真係玩到眼殘.....

剛來學玩戰地;((
不知道

發新話題