28 12
發新話題

在某論壇的地形參賽作品....

[Close]
樓主真係有少少問題。我話花園哥幅圖有問題,而問題係指,點解會有個路標係度!?你自己都話左係中世紀時代。咁哥個路標用時光機穿越時空過去嫁!?

唉~算啦....原來中世紀係唔會有路標既....得la我錯啦~唔洗再回

10:38果張.

水池好型@@v.

10:17果張.

個人覺得個角度唔好.

唔知點解 我見到好多都死左圖

我懷疑你真係有病!!!
自己整錯我好心提你,仲係度話我!?
唔肯接受批評既,唔該下次多打一項聲明
[嚴禁發表任何批評或有損此作品之回覆]

引用:
原帖由 ﹏NaTuRe乂傑 於 2010-4-3 20:33 發表
唉~算啦....原來中世紀係唔會有路標既....得la我錯啦~唔洗再回
你都識講你整既主題係中世紀。咁仲整一個路標落去做咩!?唔通呢幅係gag圖!?

補充一下,本人覺得樓主根本唔肯接受批評。只願意聽讚美既說話。(PS:純粹個人意見)
如果樓主唔鋸我講既野。
ok,我全部編輯成你想要既回覆。

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2010-4-3 22:39 發表

你都識講你整既主題係中世紀。咁仲整一個路標落去做咩!?唔通呢幅係gag圖!?

補充一下,本人覺得樓主根本唔肯接受批評。只願意聽讚美既說話。(PS:純粹個人意見)
如果樓主唔鋸我講既野。
ok,我全部編輯成你想要既回覆。
唔係.

係樓主用左一d比較創新的方法.

去試一試個效果.

0k?

引用:
原帖由 殺戮乂之夜 於 2010-4-3 22:39 發表

如果樓主唔鋸我講既野。
ok,我全部編輯成你想要既回覆。 ...
服左你~你果d都叫批評??"又係一堆 堆積如山 既地形,無咩特別。有好多都有人整過哂"~我覺得似風涼話多d~評語又冇,鄭係係到針對個路標~我想講,路標e樣野好早就有~

明白明白,既然係咁。我都廢事講。

其實 地形效果 我想我只給 50分.."普通"程度吧

普通程度是指 無任何特殊技巧, 模組, 只要有耐性和恆心 誰都做到出來的東西...

再來看看一些我個人比較喜歡的地形... 裡面用的也只是內建模組...

這個塔做出來那感覺真的一絕...

城內一幅較普通的圖.. ..城牆是導入模組

這絕不會是耐性和恆心也能做出來的東西... 大家不會有異議吧

看似沒什麼突然的雪景... 這是給予新手練習的圖而已

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我個人比較鐘意呢幾幅。非常正

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

當然, 沒有人能一下子就做得如此美輪美奐
光是所花的時間, 耐性 以及 有與人共享的美德..

單以此已經很好了...
加分處理

感謝分享

28 12
發新話題