發新話題

[交流] 轉載 洩密的是尾田的助手,被解僱了,繼續小道消息!

[Close]
引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-4-18 22:01 發表
好gag
笑點一 小丑巴基變成新四皇
笑點二 克洛克達爾原來是女人

支持樓主所謂既消息
巴基有機會做4皇
佢E家有禁多人跟佢.
唔會禁多人全部都係垃圾掛

真係期待第十位係WHO
本人好想係女帝

咁蛇姬去左邊,好期待佢會成為路飛第十個同伴a_a

聽過 :victory: 睇過

信不過!閃人~~~~~~~~~

無可能的事,根本唔岩跟住ge發展

睇到眼花-.-

引用:
原帖由 SaKuRa︱S 於 2010-4-18 22:01 發表
好gag
笑點一 小丑巴基變成新四皇
笑點二 克洛克達爾原來是女人

支持樓主所謂既消息
其實你先gag^_^

如果克洛克達爾係女人,完全可以加入草帽,因為與索隆和香吉士的人物沒有相沖.
也解決了草帽海賊陽盛陰衰的問題.
即係人妖王打過一支變性針比佢

但我現在最關心的是索隆單眼的問題.究竟他的眼睛發生什麼事呢?
我覺得單眼真的對用劍影響很大,單眼不能分辨距離的.
如果尾田有這種常識就不會令索隆單眼.....

引用:
原帖由 零式◆偉 於 2010-3-7 21:43 發表
黃猿消失 無啦啦點會消失?
實力咁高 唸唔到有咩理由佢會突然消失
小丑巴基,黑鬍子,路飛子成為新四皇  下 巴基有咩實力 佢果個果實生出黎就係比人打 唸唔到點解佢會做到四王
克洛克達爾原來是女人,成為路飛的第十個夥伴  ...
巴基點會冇實力-] 巴基玩埋霸氣既話 跟本可以是SM了

仲有 尼篇野係3月嫁拉bo- -艾斯個陣死左味?

Time Wait For No One

引用:
原帖由 orangejuice 於 2010-10-15 14:57 發表
如果克洛克達爾係女人,完全可以加入草帽,因為與索隆和香吉士的人物沒有相沖.
也解決了草帽海賊陽盛陰衰的問題.
即係人妖王打過一支變性針比佢

但我現在最關心的是索隆單眼的問題.究竟他的眼睛發生什麼事呢?
我覺 ...
通想都係用心去感應果種啦

引用:
原帖由 siu死亡影姬 於 2010-10-16 11:01 發表
通想都係用心去感應果種啦
見聞色....都有咁既可能,
不過我認為用劍的人,對敵人的觸覺十分敏銳,已經不需要用見聞色,
力量足夠的話,徒手就就可以發出斬擊波,代替了霸氣足以攻擊自然系.
如果兩個高手對陣,失去一隻眼,便容易處於下風.
被敵人專攻剩下的眼,於是視覺全失,最後戰敗.

無咩可能

克洛克達爾原來是女人  
想笑死人咩

睇唔明 =.=                              

克洛克達爾原來是女人-_-可怕古唔到佢係女人

發新話題