發新話題

●JoκεR™晞{♣}:::正式Part_one

[Close]
55 A_A 兮...我其實有想過拍片.BUT張顯卡唔係幾夠做~ SO SAD~

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-26 19:28 發表
我都係用window movie maker...
我都係新手..有咩都係問d資深老心比較好
xd
a_a 建議你使用Corel VideoStudio 12  我自己都用佢嫁,工能好齊,基本上所有你想到既效果都做到,

係剪片利器,不過建議一啲新手最好先用下window movie maker呢啲,唔係假如你連上手movie maker都覺得難既,

用VideoStudio....你一定唔會識用...

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-27 00:54 發表

最勁既係SONY VEGAS
魔獸世X STARWAX 等知名遊戲既玩家都係用佢整片
佢有好多特效係 VS X2冇LOL
可惜我冇錢買-3-
呢只我聽過無用過@v@因為啲野太勁我自己都好多用唔到,so我會選擇用vs

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-28 01:21 發表
小狼你個簽名睇到好想笑XD
呢一個係一個圖像說明.... 打字你地唔q信,我想用圖會好啲~~

睇過tsubasa 既人都會知道a_a佢地4個係咩人啦~~  重點係!_!我係小狼,我愛小櫻嫁!_!

a_a至於黑綱同法衣 佢地2個有bl既關係唔出奇吖xddd

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-28 16:12 發表
有圖有真相?
都不過是假象

XD   你已經被認定了你是  快跟黑黑綱同法衣搞3P 吧~haha
~"~ 佢地唔玩3p嫁= =""

係都4p+埋小櫻啦......=\="我真係頂你吖....

引用:
原帖由 傻鼠B 於 2010-3-2 17:51 發表

斬中隻char唔算難  但係到而家都唔知要點打斬得中個頭
好多時都係-6
係唔係好似d人斬個時向左扯
而家練緊睇下可唔可以用槍射幾下即換近斬
砍cha 其實只要中佢個頭就得喇... =="我成日都睇唔到佢個頭.....

發新話題