發新話題

●JoκεR™晞{♣}:::正式Part_one

[Close]
引用:
原帖由 Mosquito0724 於 2010-2-27 02:31 發表

中國破解強
要搵一定有
再唔係ADOBE 個PR CS4 都

不過搵DL麻煩
幫我搵下/_\
tube:benchuchu1987

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-27 02:35 發表

幫我搵下/_\
盡量  搵到PM你

我想問下....錄係用咩錄ga....點錄ga....錄o左係咩檔~~thx a lot~

引用:
原帖由 reileung01 於 2010-2-27 05:34 發表
我想問下....錄係用咩錄ga....點錄ga....錄o左係咩檔~~thx a lot~
只game本身就可以錄 有好多種錄法
錄avi 高清等

但一般黎講
d人都會先錄demo檔
玩完之後睇番demo檔時先會再錄影片格式既檔

講真..用Window Movie Maker整片會整到條片Quality差,垃圾咗......

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-27 11:03 發表

只game本身就可以錄 有好多種錄法
錄avi 高清等

但一般黎講
d人都會先錄demo檔
玩完之後睇番demo檔時先會再錄影片格式既檔
係........thx
咁等我問下人點用隻game錄先~^^

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-25 22:18 發表

係呀-_-果日先同佢講彈牆要簡盲點起跳....

不過第一次算係咁啦

三哥你個簽名好攪笑...

你做乜連我都嚇埋XD

我都係一個23歲既細路黎...
-,- 我名真係用黎呃下d 小朋友

入到黎就乜哥乜哥

係到咪叫我三哥lo 入到場 我了哥黎

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-27 00:54 發表

最勁既係SONY VEGAS
魔獸世X STARWAX 等知名遊戲既玩家都係用佢整片
佢有好多特效係 VS X2冇LOL
可惜我冇錢買-3-
呢只我聽過無用過@v@因為啲野太勁我自己都好多用唔到,so我會選擇用vs

小狼你個簽名睇到好想笑XD

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-28 01:21 發表
小狼你個簽名睇到好想笑XD
呢一個係一個圖像說明.... 打字你地唔q信,我想用圖會好啲~~

睇過tsubasa 既人都會知道a_a佢地4個係咩人啦~~  重點係!_!我係小狼,我愛小櫻嫁!_!

a_a至於黑綱同法衣 佢地2個有bl既關係唔出奇吖xddd

有圖有真相?
都不過是假象

XD   你已經被認定了你是  快跟黑黑綱同法衣搞3P 吧~haha

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-28 16:12 發表
有圖有真相?
都不過是假象

XD   你已經被認定了你是  快跟黑黑綱同法衣搞3P 吧~haha
~"~ 佢地唔玩3p嫁= =""

係都4p+埋小櫻啦......=\="我真係頂你吖....

fire段片係話比人知 隻hun起跳點到人個到所過既境物
而你隻hun好似為左轉而轉 整到段片好怪@@
不過秒char位不錯 ><
小第仲未練成

引用:
原帖由 傻鼠B 於 2010-3-1 20:54 發表
fire段片係話比人知 隻hun起跳點到人個到所過既境物
而你隻hun好似為左轉而轉 整到段片好怪@@
不過秒char位不錯 ><
小第仲未練成
秒charger 同推hunter一樣-.-

一係反應快 二係睇時機

睇上黎好似 2句一樣

但係過中奧妙都係自己參透到 就會知點爆

就好似推hunter 就可以用上面個2句黎講

引用:
原帖由 windsang 於 2010-3-1 23:19 發表

秒charger 同推hunter一樣-.-

一係反應快 二係睇時機

睇上黎好似 2句一樣

但係過中奧妙都係自己參透到 就會知點爆

就好似推hunter 就可以用上面個2句黎講 ...
-_-其實可以講大部分情況都一樣
有D特殊情況係唔一樣...
因為CHARGER有一個特性...係HUNTER做唔到-_-"""
CHARGER將近貼身之前 佢可以特然望左/右
但依然可以撞中你
但HUNTER 將近貼身前...望左/右 就會飛歪...

所以推HUNTER係望住HUNTER既方向黎推...
但遇到以上情況既CHAR...就要好似我PART2 C1M3安全屋END之前果到咁秒...

發新話題