發新話題

●JoκεR™晞{♣}:::正式Part_one

[Close]
引用:
原帖由 wyhwyh24 於 2010-2-25 21:34 發表
支持拍片
唔係YOUTUBE唔比你用果首歌
係你首歌斷開左
下次整好左段片之後
另外開一個新既專案
之後將D歌貼番好晒 壓左出黎成一首歌
再放番入段片到就得架啦
tube:benchuchu1987

hunter 撲  係平常街人既技術-__-

明顯度太高  推射比較易  只係對手比較易對付

如果話聽下歌都還可以 -,- 但剪片方面 同 其他人比真係差好遠

太普通

引用:
原帖由 windsang 於 2010-2-25 22:03 發表
hunter 撲  係平常街人既技術-__-

明顯度太高  推射比較易  只係對手比較易對付

如果話聽下歌都還可以 -,- 但剪片方面 同 其他人比真係差好遠

太普通 ...
係呀-_-果日先同佢講彈牆要簡盲點起跳....

不過第一次算係咁啦

三哥你個簽名好攪笑...

你做乜連我都嚇埋XD

我都係一個23歲既細路黎...

我經驗不足,得閒都係要你地呢d高手幫下路

玩hun真係好似jar飛機咁"...好多野要諗

好想知你個第三人角度點整

TO beckturtle :  set view

TO 極道罜剎 : sv_cheat 1   
                          thirdXXXXXX

想請問整片用咩程式錄同埋後期制作??

我都係用window movie maker...
我都係新手..有咩都係問d資深老心比較好
xd

http://v.youku.com/v_show/id_XMTU0NTY0NzYw.html
[flash]http://player.youku.com/player.php/sid/XMTU0NTY0NzYw/v.swf[/flash]

轉左歌 轉埋網
唔好意c 樓主 味問清楚係唔係呢隻歌
youtube我搞極都......

回復 24# 的帖子

好過佢依家呢首好多........
durexxxxxxxxxxL

引用:
原帖由 manuhin 於 2010-2-26 22:41 發表
好過佢依家呢首好多........
佢話我知佢想用呢首
YOUTUBE出唔到味幫下佢囉

呢個佢主意黎嫁 (應該)

我問左佢歌名
唔知岩唔岩呢

引用:
原帖由 _Heii 於 2010-2-26 19:28 發表
我都係用window movie maker...
我都係新手..有咩都係問d資深老心比較好
xd
a_a 建議你使用Corel VideoStudio 12  我自己都用佢嫁,工能好齊,基本上所有你想到既效果都做到,

係剪片利器,不過建議一啲新手最好先用下window movie maker呢啲,唔係假如你連上手movie maker都覺得難既,

用VideoStudio....你一定唔會識用...

TO Mosquito0724 : 好好好好x10000 多謝你呀

好好人呀你><  感動ing
幫了一個大忙
小弟無以為報"差你一個大人情><

引用:
原帖由 kelvinkkkkkk 於 2010-2-26 23:23 發表

a_a 建議你使用Corel VideoStudio 12  我自己都用佢嫁,工能好齊,基本上所有你想到既效果都做到,

係剪片利器,不過建議一啲新手最好先用下window movie maker呢啲,唔係假如你連上手movie maker都覺得難既,

用Video ...
最勁既係SONY VEGAS
魔獸世X STARWAX 等知名遊戲既玩家都係用佢整片
佢有好多特效係 VS X2冇LOL
可惜我冇錢買-3-

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-27 00:54 發表

最勁既係SONY VEGAS
魔獸世X STARWAX 等知名遊戲既玩家都係用佢整片
佢有好多特效係 VS X2冇LOL
可惜我冇錢買-3-
中國破解強
要搵一定有
再唔係ADOBE 個PR CS4 都

不過搵DL麻煩

發新話題