27 12
發新話題

新年快樂 L4D2 SPITFIRE LAST HUNTER EDITION

[Close]
講真...
睇親你同7 d片都好感概
玩L4D1個時我仲係個傻仔
跟住同你地玩得多 終於技術上有D改善
我地4個個時玩得幾開心
係到研究HUNTER._.
有講有笑
到左L4D1後期 大家都冇點玩開始四散
當時都有D SAD...
但見大家都買左正版~我都去左買隻諗住大家可以1齊玩番
本來都冇咩野
但中間發生左D唔係幾愉快既事
+上我俾人爆AC
我既學業又唔係幾得
所以我決定唔玩
但我覺得我玩左咁耐L4D
老套D講句
識到FIRE SEVEN 同MATT你3個我真係好開心
希望有緣係L4D3見._.

引用:
原帖由 傻仔Siu_k 於 2010-2-14 02:47 發表
講真...
睇親你同7 d片都好感概
玩L4D1個時我仲係個傻仔
跟住同你地玩得多 終於技術上有D改善
我地4個個時玩得幾開心
係到研究HUNTER._.
有講有笑
到左L4D1後期 大家都冇點玩開始四散
當時都有D SAD...
但見大家都買 ...
其實我都好掛住你
細K不如我地得閒出黎食下飯搵火哥同啊MATT呀 好唔好呀

引用:
原帖由 §鬼§姬§ 於 2010-2-14 03:12 發表

其實我都好掛住你
細K不如我地得閒出黎食下飯搵火哥同啊MATT呀 好唔好呀
要等大家都得閒先得....
我隨時都得

我呢排比較忙

遲小小一齊食個飯

我識間日本菜

幾好食
tube:benchuchu1987

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-14 12:33 發表
我呢排比較忙

遲小小一齊食個飯

我識間日本菜

幾好食
你得閒既就話我知._.pm個電話俾你約

樓主你有睇WWE架?
我聽到背景音樂有CM Punk首歌

引用:
原帖由 CS狂人 於 2010-2-15 22:15 發表
樓主你有睇WWE架?
我聽到背景音樂有CM Punk首歌
下我冇睇-3-

不過首歌係SPITFIRE 係恐怖蠟像館片尾曲
同埋KILLSWITCH 既THIS FIRE
我就咁將2首野黐埋佢
+YAHOO字典發音REMIX埋咋-3-"

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-13 08:52 發表
Z1UOPgBPk6s

最後一部

從一開始就想拍一部這樣的

終於拍齊了

用原YOUTUBE會順好多

http://www.youtube.com/watch?v=Z1UOPgBPk6s

介紹跟前一PART差不多

所以不打了

相信看文回覆是各位力所能及的事吧 ...
我不得不讚你這一段原創度很高 , 而且每個都是高難度動作

特別是那個商場的那一關陽台邊的高撲 - - 我真的傻了眼

不過我也不得不承認 , 我看到hunter定格然後360度自轉 , 我笑了出來

對不起 , 請原諒我 ~ 你的影片真的好精彩

火哥...你好勁牙
我一直都好鐘意你d片...
你玩hunter真係好勁...
估唔到你做左人地老豆啵
希望你再做多d片比我地睇啦....

個個都拍hunter好悶
有冇charger / jockey / smoker / spitter 呀

引用:
原帖由 oleole 於 2010-2-16 18:49 發表
個個都拍hunter好悶
有冇charger / jockey / smoker / spitter 呀
如果你覺得hunter悶~你都可以拍下其他架~~charger / jockey / smoker / spitter乜都得丫=]
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-2-16 20:27 發表

如果你覺得hunter悶~你都可以拍下其他架~~charger / jockey / smoker / spitter乜都得丫=]
多謝樓上囉lol
其實我覺得-_-jockey最難用
如果有人拍到令既jockey片
我第一個撐場....

27 12
發新話題