22 12
發新話題

係又勁唔係又勁,呢d先叫勁@@"

[Close]

係又勁唔係又勁,呢d先叫勁@@"

[youtube]5do9A1dbEAg[/youtube]
全部內容取自team versus
係某個視頻網睇佢同另一隊打左2場既賽程記錄 教區同加年華
第一場贏700分 佢又冇串x人地屎波 仲讚對面有teamwork
因為對面輸做tank
第二場 到佢地果隊輸做tank 輸200分 總分
佢又冇話人-6
有技術有機品
一個字    型

另外特別提一提既係佢hunter彈牆既視角 完美無多餘動作 無拖泥帶水
好令 用橫牆跳方法 但可以做到每一下騰空都見到倖存者動向

[youtube]f6xyCfuwEck[/youtube]

呢個一d都唔出名
但同樣 佢既影片大部影片來自team versus
面牆跳就係由佢既影片 改良的

順帶一提 佢幾乎撲親人都係用旋風hunter LOL

勁呀   神呀

修羅~7呀~7呀
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

點解第二段片隻hunter 25個陣 要360度咁轉既???

For fun only~~~
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

神!!!!!   實在太勁la

引用:
原帖由 月之忍 於 2010-2-2 15:45 發表
神!!!!!   實在太勁la
係呀 唔記得講
BOBTHEBUILDER 果段C1M2高撲
係L4D2入面第一個拍到SLID POUNCE滑撲既人
滑撲因為某D物理參數既原因 係冇得推走只HUNTER
唯一方法係避 或者爆佢HUNTER

下面果段果個人都有一段係滑撲
黑色加年華過山車果到

我玩hunter有佢咁勁就好了==
好鬼死型

爆charger頭又係,, 好鬼正

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-2 16:21 發表

係呀 唔記得講
BOBTHEBUILDER 果段C1M2高撲
係L4D2入面第一個拍到SLID POUNCE滑撲既人
滑撲因為某D物理參數既原因 係冇得推走只HUNTER
唯一方法係避 或者爆佢HUNTER

下面果段果個人都有一段係滑撲
黑色加年華過山 ...
滑撲其實都係 好彩先做到-,-
我覺得 片段入面係 好彩 而未去到話 真係滑就滑到

而秒charger 個d就真係技術

引用:
原帖由 windsang 於 2010-2-2 21:38 發表

滑撲其實都係 好彩先做到-,-
我覺得 片段入面係 好彩 而未去到話 真係滑就滑到

而秒charger 個d就真係技術
係就係
但有d特定既位係有得練既...
而c1m2咁岩就係果個位
[youtube]jbndixFcC8o[/youtube]

爆char呢都係有得練既...
[youtube]hwgi3MT_gyA[/youtube]
tube:benchuchu1987

令我諗起有場8打8見到三隻hunter向一幢樓單牆跳到好高,只要係好難望到既位置~得我一個望到 可惜最後都被撲了25

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-2 21:51 發表

係就係
但有d特定既位係有得練既...
而c1m2咁岩就係果個位
jbndixFcC8o

爆char呢都係有得練既...
hwgi3MT_gyA
我就係想練爆char

師兄有冇D咩重點要記@@?教教我

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-2-3 16:50 發表

我就係想練爆char

師兄有冇D咩重點要記@@?教教我
教就唔敢講 但我將我知既講出黎囉

目前已知有三種用近戰爆頭的方法

face to face面對面既爆法 大多人會用斧頭 因為斧頭既wave穩定
瞄低小小 同跟斧頭斬既方向轉過去

跳爆....我唔識 但網上見過

側爆...呢個我想保密XD

tube:benchuchu1987

引用:
原帖由 amandaQ 於 2010-2-3 17:18 發表

教就唔敢講 但我將我知既講出黎囉

目前已知有三種用近戰爆頭的方法

face to face面對面既爆法 大多人會用斧頭 因為斧頭既wave穩定
瞄低小小 同跟斧頭斬既方向轉過去

跳爆....我唔識 但網上見過

側爆...呢個我 ...
目前都重係練緊爆佢撞埋黎果野

引用:
原帖由 尐洛xP 於 2010-2-4 19:12 發表

目前都重係練緊爆佢撞埋黎果野
我都練緊 但係唔識捉個時間 ~_~"

22 12
發新話題