發新話題

[請支持CPT.Team所開的SER]Cpt. Team CS ser{v-lan coop 01}[不定時更新]

[Close]
引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-31 15:07 發表
正版無事
我地呢D唔玩正板的,冇你咁有錢

入到啦
完來入場後要再等幾分鐘

本ser將閉關FIX插件程式,預計3月重開

真實原因:LAG SER

真實原因:某人加入CEDA防疫部隊...所以冇人支援SER

唉...晒左我一番心機 佢唔開都係好事          我係CS道都冇野做      係VS  SERVER有得撲下90

引用:
原帖由 ping426 於 2010-1-31 17:11 發表
本ser將閉關FIX插件程式,預計3月重開

真實原因:Eills唔知點搞插件,所以關ser
o,,,,
haha
+oil

真實原因:某人加入CEDA防疫部隊...所以冇人支援SER

引用:
原帖由 ping426 於 2010-1-24 21:35 發表

詳情請見48樓

UBOR1N7otXA

↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑↑
對不起很LAG,不過只作參考的,真對不起

_eO8eyAI8i0

↑↑↑↑↑↑↑↑↑ ...
原來係插件問題...[閉關FIX插件]

take photo? zoey say 原來要人叫

搵到人支援個SER未?
唔好因有人加入CEDA防疫部隊...冇人手

本SERVER已閉關完成

另外,關於Cpt. Team  VERSUS SERVER(不包含CS SER),Cpt. Team 將會支持由RDiver所提出的活動,
Cpt. Team 將全力支持此活動。也在此請係VERSUS的SER , 都一齊幫手遷移到 Versus 02 分區

多謝各位支持Cpt. Team 團隊

多謝各位支持CPL 團隊

祝cpt cs蒸蒸日上

support Cpt. server

support cpt serrrrrrrrrrrr!!!!!

發新話題