37 123
發新話題

夜半驚魂...撞到膠人...

[Close]
血包就你唔岩喇.咁拎燃燒彈就梗係拎唔到血包嫁啦
咁拎完燃燒彈.放埋.就會執返血包
你又何必擔心呢?

引用:
原帖由 hk136627 於 2010-1-22 23:39 發表
血包就你唔岩喇.咁拎燃燒彈就梗係拎唔到血包嫁啦
咁拎完燃燒彈.放埋.就會執返血包
你又何必擔心呢?
這情況就不同了
會看情況的嘛...
不會一本通書讀到老吧...
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

引用:
原帖由 samlau0459 於 2010-1-22 23:15 發表

看到witch啊...
我會先開mic告訴其他人她的position
之後例行關燈
有人不小心吵醒了就先(自然地)說一句粗口
之後集火殺了她...
除左農場搭船走個版之外,基本上所有witch我都係主動去搵佢黎殺
因為佢叫喊聲真係好嘈 -_-
而殺之前我都會知會d隊友,加上通常係多人場我都會做正身
失手死都唔駛累到人丫嗎
但之前試過係多人場度俾d型人九丈遠射醒隻witch黎害死我,最後咪就係團滅囉 XD
唔係好多,restart左8次咁ja XD
第3次滅團個陣已經個個都爆住粗咁打 XD
最後火滾得滯就完全無視其他人,同自己夾慣個幾個跑到最前用最快o既方法賣甩後面班友仔
然後開制搭lift直跑入安全室 -.,-

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-23 01:54 發表

除左農場搭船走個版之外,基本上所有witch我都係主動去搵佢黎殺
因為佢叫喊聲真係好嘈 -_-
而殺之前我都會知會d隊友,加上通常係多人場我都會做正身
失手死都唔駛累到人丫嗎
但之前試過係多人場度俾d型人九丈遠射醒隻 ...
我覺得怎樣都沒問題
重要的是先知會/得隊友同意吧?
(神人可單挑tank/witch除外)
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

你e d咪算小事囉!我有次同條友玩,入到安全室

佢囉佢個包補,無問題呀!跟住再囉埋其餘兩個人個包再補賤到佢

引用:
原帖由 pukxyz 於 2010-1-23 08:32 發表
你e d咪算小事囉!我有次同條友玩,入到安全室

佢囉佢個包補,無問題呀!跟住再囉埋其餘兩個人個包再補賤到佢
哇哇哇,甘样距应该撑爆个肚咯喔....

引用:
原帖由 joyyu 於 2010-1-23 13:24 發表

哇哇哇,甘样距应该撑爆个肚咯喔....
有咁自私o既人,自然有慷慨o既人
有呢d咁自私o既玩家,我一定會好慷慨咁送佢兩粒麥林彈

37 123
發新話題