37 123
發新話題

夜半驚魂...撞到膠人...

[Close]

夜半驚魂...撞到膠人...

啱啱喺coop 01server入咗個場玩normal戰役大雨玩到唔知嬲好定笑好...
話說個場打個指令就有laser會準d啦但係條膠仔唔知發乜神經把散彈咁都可以成日都射到我
都算啦
玩到逃離工廠嗰章喺好多橋個工廠度喺橋上面遇著隻boomer條友即刻射爆佢
仲要喺我旁邊爆...中晒招都算啦...
最慘係爆到我由橋上面跌落街 一跌落去冇咗十幾廿滴血
跌完仲要畀成堆怪圍...好彩及時掟個土彈都仲有十幾滴淨
問返班人咩料啦 一個之前同佢玩過係醒目有品嘅
一個問返我咩事就應該唔係啦 咁實係淨返嗰個架啦!
死唔去又算啦去到安全屋一開門又hunter又jockey
有人中咗招梗係去救架啦扣咁d血斬死晒諗住即刻死入去補啦
點知條膠仔倒後射外面堆怪行到入嚟射到我瞓埋
真係激到啤一聲過關有得補又再算啦
去到回到城鎮玩玩吓就嚟瞓底
行吓行吓佢喺間屋度執燃燒彈跌咗血包 咁好自然無分你我就執返佢架啦
點知條膠仔即刻發神經係咁射底我....
問佢咩料佢竟然答我『你搶咗我個包』
心諗『你on x 9架』 打咗句『而家同隊呀大佬冇病呀你??』
點知佢仲係咁話我執咗佢個藥包...

都唔知佢發咩癲打機打到咁樣...
好似海地地震d難民為咗d物資打人咁...幾鬼折墮
各位乖嘅小朋友睇完記得早d瞓覺唔好咁夜玩L4D2啦
唔係就會撞到膠人架啦

你試下比人汁血包有咩感覺

我個心會有d唔鋸比人汁左個血包

我試過一次係coop
見係coop先唔計較

如果vs仲要同隊偷左個血包自己又綠血
我一定叉到佢求我咪再叉

我覺得無咩問題..@@"
同隊拎左個血包姐..唔洗要搞到人訓低呀- -"
我成日唔小心射到人都比人打到訓低咁果d咪超大件事= ="?(我射完有講返sorry架- -"但d人一樣唔理.)
拎左個血包..你無血咪比返你用囉..無問題架!唔通見到個血包係地下無人拎咩-v-"

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-22 04:26 發表
你試下比人汁血包有咩感覺

我個心會有d唔鋸比人汁左個血包

我試過一次係coop
見係coop先唔計較

如果vs仲要同隊偷左個血包自己又綠血
我一定叉到佢求我咪再叉 ...
最攞命係玩緊COOP我紅血佢黃血仲要係執完唔係自用嗰隻呢...
佢搞X完我自己又ON乜99係咁衝 瞓完我咪又係用返佢個血包補佢...

都係嗰句 打機求開心啫 少少嘢就咁樣好折墮啫
玩合作GAME咁計較不如唔好玩

哈哈,你系小鬼?定小不點?
我地玩果时已经5系玩"普通",本身早已经被投票成"困难"啦..
你系话果个ID叫咩[XXXX]XXXXXXXX总之个名N长果个?个服务器自动断左之后我同小不點好似又系同距一队,条友如果玩对抗肯定合格啦(次次玩速度战,冲得没雷公甘远),但系当时我地系玩住"困难"既合作模式,记得教区有关先落条地下井再上去有好多车既地方,条友踩左屎,有人淋低,我即刻过去救人,几经辛苦终于救翻人,我同果人2个贴住黎对抗被丧C围既危机,而果位兄台自己先上条楼梯,点知上面个SMOKER拖住距,我同果队友都有想救距,不过试问你比个C围住殴果时,大家又没炸弹,你仲可以精确甘射击吗?
之后条友被SMOKER做瓜左后打左句(原句记得5清楚,大概意思系):吊,你地好野.
我同个队友当时咩心情,大概大家都明白...

同队如果系我UP子弹既时候队友执左我个包我都会愕然一下,不过对方执我包果个系个都几合作既人我都没所谓,至所谓系类似你讲果种都系只顾住自己食自己以"自己个人为中心思想黎衡量他人"既胶人

我呢排个IP都系叫:箫塞豐乳中,一般都只玩COOP既,有兴趣既朋友可以稳我一起玩啦

引用:
原帖由 joyyu 於 2010-1-22 06:08 發表
我地玩果时已经5系玩"普通",本身早已经被投票成"困难"啦..
你系话果个ID叫咩[XXXX]XXXXXXXX总之个名N长果个?个服务器自动断左之后我同小不點好似又系同距一队,条友如果玩对抗肯定合格啦(次 ...
文不對題
內容含糊

未能明確顯示出重點所在
請重作
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

我先係小鬼呀~~~樓主吾洗理d膠人....通常係咁既話...一係就殺左條友..一係踢左佢

(我玩得算係吾錯掛.....緊黎有人好似感得我玩得廢...入左果對抗埸無端端俾人踢...重要係人地就入安全室..我岩岩入黎做鬼咩都吾知...玩左兩次jockey就俾人踢啦~~我玩對抗吾算係勁...但係應該吾差得去邊呀!!踢我都講下咩理由呀~)

引用:
原帖由 LAUHINWANG 於 2010-1-22 06:47 發表
我先係小鬼呀~~~樓主吾洗理d膠人....通常係咁既話...一係就殺左條友..一係踢左佢

(我玩得算係吾錯掛.....緊黎有人好似感得我玩得廢...入左果對抗埸無端端俾人踢...重要係人地就入安全室..我岩岩入黎做鬼咩都吾知. ...
小鬼嗎? COOP不錯 VS沒和你玩過
COOP 他起碼會合作...
剛遇到一個 只會自己玩的
在按屍潮鍵前 我們在用藥包 他給我按下去....囧
Call of Duty : Modern Warfare 2
[HOOAH]團長 --- [HOOAH]Sam

Left 4 Dead 2
Samlau0459

Rainbow Six Vegas 2
[STF]團長 --- [STF]Sam

引用:
原帖由 joyyu 於 2010-1-22 06:08 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1667528&ptid=187896][/url]
你系话果个ID叫咩[XXXX]XXXXXXXX总之个名N长果个?个服务器自动断左之后我同小不點好似又系同距一队,条友如果玩对抗肯定合格啦(次次玩速度战,冲得没雷公甘远),但系当时我地系玩住"困难"既合作模式,记得教区有关先落条地下井再上去有好多车既地方,条友踩左屎,有人淋低,我即刻过去救人,几经辛苦终于救翻人,我同果人2个贴住黎对抗被丧C围既危机,而果位兄台自己先上条楼梯,点知上面个SMOKER拖住距,我同果队友都有想救距,不过试问你比个C围住殴果时,大家又没炸弹,你仲可以精确甘射击吗?
之后条友被SMOKER做瓜左后打左句(原句记得5清楚,大概意思系):吊,你地好野.
我同个队友当时咩心情,大概大家都明白...

同队如果系我UP子弹既时候队友执左我个包我都会愕然一下,不过对方执我包果个系个都几合作既人我都没所谓,至所谓系类似你讲果种都系只顾住自己食自己以"自己个人为中心思想黎衡量他人"既胶人

我呢排个IP都系叫:箫塞豐乳中,一般都只玩COOP既,有兴趣既朋友可以稳我一起玩啦
我咪小鬼囉 我都唔記得嗰陣玩一般定進階啦...
感覺小不點應該幾好人 最起碼我跌完落街冇事問咩料 佢都有問返我咩事
引用:
原帖由 LAUHINWANG 於 2010-1-22 06:47 發表
(我玩得算係吾錯掛.....緊黎有人好似感得我玩得廢...入左果對抗埸無端端俾人踢...重要係人地就入安全室..我岩岩入黎做鬼咩都吾知. ...
係咪同名呀=.=? 我玩L4D已經用呢個名...@@
引用:
原帖由 samlau0459 於 2010-1-22 06:51 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1667574&ptid=187896][/url]

小鬼嗎? COOP不錯 VS沒和你玩過
COOP 他起碼會合作...
剛遇到一個 只會自己玩的
在按屍潮鍵前 我們在用藥包 他給我按下去....囧
我對抗太渣啦...應該話我仲未太慣L4D2 唔夠薑玩對抗ORZ

Nothin happens if my team mates stole my first aid kit, coz if i died, they will also lose, since all of them are newbies

我都c過-3-"
搶血包個度, 好多人c過lor, 我好心幫你開個火彈比大家來用, 你就執左去, 不過見同隊, 算
你個下boomer 真係有點o咀-.-"

第1次看到 有人 被人執血包 射死人   

我都比人汁過 不過都沒差   就死時都幫人補掛

唔補死左佢 唔夠打時佢就可能後悔的了

大多比人射底都係  過唔到關有人 發爛射底唒d人 呢種事我就成日試過

引用:
原帖由 inlove11 於 2010-1-22 13:53 發表
大多比人射底都係  過唔到關有人 發爛射底唒d人 呢種事我就成日試過 ...
呢樣嘢玩L4D2未試過喎
反而以前玩L4D就成日遇到
仲要踢完又再入直到SET密碼為止Orz

係某d打tank打witch會跌包o既場,你執人地打完o既包,俾著係我都會射低你
但如果係場上面o既補品,不嬲都係先到先得
係乜插件都冇,所有野都仲行返最原裝咁玩,邊個執到個包都唔重要,隊友有事都係要用

紅血就叫人包啦
比人射都係自己攞黎~

37 123
發新話題