發新話題

重申聲明"HKDSP"

[Close]
老和尚勸大家一句  :  放下仇恨歸依我佛吧~

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 14:00 發表

白痴場主---你以為你自己有個group就大Q晒,講o野唔好咁能串。
我ge踢人原因駛唔駛你黎過問???
我見有人踩我個場,我先出聲。唔係廢up。如果你係正常ge,都請你唔好廢up。 ...
只准讚不許彈?
EQ真係低得好可憐喎

借問聲你係邊位咁巴閉唔串得?
人地有冇Group同大唔大晒冇關係,咪用埋d小學生級數o既對答
有人踩得你個場自然有佢o既理由
唔肯承認唔願意接受,咁你返落個井底度生活啦

打錯字而編輯~ 自己->自然

我都知 你幫fd
但唔好歪理當真理

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-22 15:56 發表
我都知 你幫fd
但唔好歪理當真理
唔好歪理當真理  深感認同

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 14:00 發表

白痴場主---你以為你自己有個group就大Q晒,講o野唔好咁能串。
我ge踢人原因駛唔駛你黎過問???
我見有人踩我個場,我先出聲。唔係廢up。如果你係正常ge,都請你唔好廢up。 ...
no.團都串唔起唔通閣下串得起?

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2010-1-22 17:11 發表
~_~唔係講團,講實力既,老三講道理姐~ 你唔好講到NO.團唔講道理咁啦...NO.團唔係咁

你地鐘意啦,我會繼續玩l4d2。亦都會踢人

只准讚不許彈?li個係你諗法,我維護我個場。鐘意就入,唔鐘心咪走。

then我開場係望我自己有份玩,唔係等被你地黎踢。

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 17:51 發表
你地鐘意啦,我會繼續玩l4d2。亦都會踢人

只准讚不許彈?li個係你諗法,我維護我個場。鐘意就入,唔鐘心咪走。

then我開場係望我自己有份玩,唔係等被你地黎踢。 ...
我就唔係太鐘意捉人地打錯字,因為我唔係認字特警,不過你真係打錯字
咩係鐘心?

不過我真係好希望你個場唔好改名,以免小弟入錯場

引用:
原帖由 NAGASUMI 於 2010-1-22 17:57 發表

我就唔係太鐘意捉人地打錯字,因為我唔係認字特警,不過你真係打錯字
咩係鐘心?

不過我真係好希望你個場唔好改名,以免小弟入錯場
多謝。打錯字好正常。你真係需要用打錯字黎開新話題的話,請自便,我不參與。

不如你放你個名出黎,我見到就踢,你咪唔會入錯場,久而久之你咪會識得自己開場玩,唔駛入人地場叫囂。

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 17:51 發表
只准讚不許彈?li個係你諗法,我維護我個場。
當局者迷 旁觀者清

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 00:36 發表
我個場係俾大家玩ge,希望大家互相尊重對方。亦希望尊重下場主,因為我開得場都係希望我可以同大家一齊玩。唔係俾幾個人係度霸住個場,霸住個場仲要投票踢場主ge人。我必定踢Q死佢。 ...
咩原因佢地霸住個場 仲要踢場主

人地話場主唔行 叫左好多次都唔行,忍唔住踢場主
你就話load緊場  可以理解
但我就念來念去都念唔到你話(霸住個場)係咩意思

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-22 18:17 發表
咩原因佢地霸住個場 仲要踢場主

人地話場主唔行 叫左好多次都唔行,忍唔住踢場主
你就話load緊場  可以理解
但我就念來念去都念唔到你話(霸住個場)係咩意思 ...
如果未load到入去係唔會顯示人名

且係 投票kick唔到

其實係呢個point 諗一諗都知

引用:
原帖由 RyanLeeRyan 於 2010-1-22 18:03 發表

多謝。打錯字好正常。你真係需要用打錯字黎開新話題的話,請自便,我不參與。

不如你放你個名出黎,我見到就踢,你咪唔會入錯場,久而久之你咪會識得自己開場玩,唔駛入人地場叫囂。 ...
唔駛客氣喎,好心提下你ja
如果你認為我係要話你打錯字黎開個話題o既,咁你真係做多幾年人先reply啦
每個reply都係代表晒該作者o既意思,並非一句半句而已
亦即係話我希望你個場唔好改名亦都係我reply o既意思之一

就係因為唔想令d冇腦場主踢我先同你講,因為小弟入人地場o既目的唔係俾人踢
希望你個場唔好改名,因為我唔想入錯場而有機會俾d冇腦o既人踢
睇唔明嗎?

引用:
原帖由 MatthewWinkie 於 2010-1-22 17:11 發表
我不嬲 係 以德服人

但係 好佬就怕爛佬

引用:
原帖由 windsang 於 2010-1-22 18:21 發表

如果未load到入去係唔會顯示人名

且係 投票kick唔到

其實係呢個point 諗一諗都知
可能呢個場主冇諗野呢 XD

發新話題