56 1234
發新話題

e加D場主

[Close]

e加D場主

個hkdsp尋寶園個場主好有問題
叫在好多次行又企糸到 之後忍5到kcik他
哇!個場主開mic講''誰有瞻kick我''
我講''你又5行''(<----ENG)
個場主講''你傻ga''
之後kick o在我
之後入反去又講''再有瞻kick我嗎''
一陣又kick o在我
哇!e加D場主真強 我真無言
希望大家入e個ser時小心點吧!

歡迎爆名~~俾其他玩家知道下~下次提防下佢
秒Charger三步曲:
1.拎近武
2.描準Charger
3.斬!
完成。

引用:
原帖由 johnkill 於 2010-1-21 20:55 發表
個hkdsp尋寶園個場主好有問題
叫在好多次行又企糸到 之後忍5到kcik他
哇!個場主開mic講''誰有瞻kick我''
我講''你又5行''(
純粹好奇,你唔係場主,用咩方法kick到佢?

糸音覓
我睇唔明呢篇野講咩..

甘樣你吾洗理佢啦,,跟大隊行Ok

回復 3# 的帖子

投票ar

引用:
原帖由 johnkill 於 2010-1-21 22:23 發表
投票ar
個場係我ge,唔like咪出去其他場玩.......

係度嘈咩Q。我一入去你就投票踢我(踢個場主),你傻Q o左呀。

我開個場唔係淨係俾你一個人玩ge,傻仔。

人地係場主~你係咁投票踢人~人地緊係小你啦~
你唔鐘e既~咪去第2個場囉~~~

踢你咪踢你,洗擇日呀.....

當時明顯係3 vs 4 ,場主入黎玩,好正常。

係個場度搞搞震ge,一定踢啦。

引用:
原帖由 SamChoy 於 2010-1-21 21:01 發表
歡迎爆名~~俾其他玩家知道下~下次提防下佢
我唔記得johnkill係個場度叫咩名,所以大家要小心。

重申聲明"HKDSP"
we have more than one admin . they help me take care the ser . welccome anyone come in to play without 搞搞震傻仔.

你玩coop/vs先?
coop就唔好理佢囉
如果係vs你踢得佢d人又按f1
3個決定左踢佢啦
場主講咩都無用
3票決定踢唔踢
其中一個反對都踢唔到

場主丫~......好"能'勁丫~~~
你吾郁比人踼有乜出奇,吾踼你個先係硬膠。

引用:
原帖由 pcone2 於 2010-1-22 10:22 發表
場主丫~......好"能'勁丫~~~
你吾郁比人踼有乜出奇,吾踼你個先係硬膠。
膠得你個白痴,我都未能load完隻game就投票,你傻能o左呀。開得俾大家玩,你班友唔能開場仲要係度嘈,係度叫。傻能o左呀你。

56 1234
發新話題