發新話題

購買vLan VIP 方法及功能 (01/4/2011更新)

[Close]
咁買20000蚊既野又有幾耐 遲D換機有VIP係米幾年  XD

引用:
原帖由 sapphire4890 於 2010-1-25 19:31 發表
咁買20000蚊既野又有幾耐 遲D換機有VIP係米幾年  XD
買電腦?不計金額, 只計每次.

假設我長買一年 是否360$?可平?
而且有冇其他特別優惠?
例如:團隊隊長 可9折 等

如購買一次過買一年VIP, $340, 加送2LV

至中唔抵買;加上銀行用個人都得姐唔洗商業戶口
我真係我另願撞.= =

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-26 18:45 發表
我真係我另願撞.= =
商業銀行係IPVE 既帳戶.你存入私人戶口, 有咩事我地係唔會負責

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-26 18:45 發表
我真係我另願撞.= =
你的意見不代表全部人的意見

你不買不代表所有人不買
按圖即可進入信長之野望區

引用:
原帖由 W_a 於 2010-1-26 18:58 發表
你的意見不代表全部人的意見

你不買不代表所有人不買
咁都係我俾意思姐;你唔中2咁可以唔洗理架
我冇話代表全部人既意思;這位版主唔該講野前用下腦唔該!!

講真一句個果銀行真係好少人開;仲有佢話匯豐銀行可以轉帳
但係有d有中國銀行又點轉;而我記得16歲先可以開銀行卡;
16歲下咁冇銀行點申請銀行轉帳呢?恆生至中多數係大型商場先有!!
有d人住得好遠去個間銀行要好耐咁點算;佢附近得中國銀行同匯豐銀行
咁點呢?

引用:
原帖由 笨人乂牙樂 於 2010-1-26 19:58 發表

咁都係我俾意思姐;你唔中2咁可以唔洗理架
我冇話代表全部人既意思;這位版主唔該講野前用下腦唔該!!

講真一句個果銀行真係好少人開;仲有佢話匯豐銀行可以轉帳
但係有d有中國銀行又點轉;而我記得16歲先可以開銀行卡; ...
唔一定要轉帳過去 可以直接入錢 留番張單就可以

再唔係 你唔怕煩可以自己去深水埗 深之都 的 2f 搵vlan shop 直接比管理員都可以

仲有你之前會果句都唔見得你語氣好好 你寧願撞可以唔洗係到講 無人迫你買  而且無人想你係到倒人地米
按圖即可進入信長之野望區

得3個月幾個會買呢

價錢無咩意見  不過D好處就無乜吸引力

一  個聊天功能有咩用途? 都好少人用系聊天度
二  LV又有咩用? 你唔推出D高LV可以享受其他權利就一味高一LV,無咩用處

話說我是最早期20lv 的玩家之一

現在都被追到了...........
生於斯 玩於斯
香港信長冠軍級隊伍盡在VLAN

我覺得..太貴了.....

支持支持`; but吸引力不大-__-!

唉.依家vLan無得用Vclick撞區lu-_-
入唔到區又要等一等.先可以再禁\3/
之前可以狂禁架ma \3/`
vip貴左d.諗下儲d碎錢買0.0

發新話題