發新話題

《有些玩家素质太差》

[Close]

回復 13# 的帖子

咁鬼認真做咩
佢地又唔係有人工收
亂咁尼都冇所謂架啦
大不了"砍炮"唔撈

回樓主
喱個係門檻既問題
left 4 dead  唔需要好勁既機先玩到
而又可以唔洗買正版
門檻太低   低質素既人自然多

算啦,
其實就算去到邊,
總會有咁的人出現=3=
一個唔好的觀念,
其實真係邊度都有咁的人,
只係你平時見唔見到姐

引用:
原帖由 kabby1988 於 2010-1-20 15:44 發表
咁鬼認真做咩
佢地又唔係有人工收
亂咁尼都冇所謂架啦
大不了"砍炮"唔撈

回樓主
喱個係門檻既問題
left 4 dead  唔需要好勁既機先玩到
而又可以唔洗買正版
門檻太低   低質素既人自然多 ...
勁機同正版有錢就買倒喇喎
同門檻有咩關係

引用:
原帖由 asdasd2003 於 2010-1-20 15:30 發表
同 HK 無分別 ,
唔跟佢行邊去邊 , 就媽媽,母親...
唔覺意B左槍 , 又臭乜臭乜.. , ,又on nine 又 kai

屋企人就避免下,除非全家都咩啦
off mic 最實際
你冇mic,對方有mic,咁梗係聽佢指揮啦~
就算你有更好ge提議,你冇mic都冇用,打字又晒時間~
不如一齊聽佢ge指示仲好~起碼都4個人一齊去做,冇分散~
如果係下下粗口,頂唔順咪走場lo~小事黎姐

引用:
原帖由 kuchao 於 2010-1-18 16:05 發表
昨天空閑之餘決定去大陸的浩方對戰平台打會L4D,看看大陸玩家是怎麼玩的,没想到,真讓我大吃一驚,在我進了幾個對抗房間之後,我扮演感染者,雖然我每場拿得是最高分,稍微有了一點失誤,對方就在那裏用MIC破口大罵,不堪入耳的“問候 ...
跟我玩...保證不釣你^^"

引用:
原帖由 紀敏 於 2010-1-20 02:22 發表
唔好提名得唔得.係咪又想禁言三天
其實點解l4d2區仲未有版規既...
已轉行玩steam版

引用:
原帖由 xtream 於 2010-1-20 23:49 發表
引用:
原帖由 xobabykk 於 2010-1-20 06:29 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1662295&ptid=186722][/url]

提名就禁言?版規冇寫wo.....

如果你話有既...OK...
唔該執行你所講既野…

不嬲都唔比開名架啦

2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳

引用:
原帖由 EDDIE6446 於 2010-1-21 00:37 發表

不嬲都唔比開名架啦

2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳 ...
我覺得唔開名都係岩既 唔係d人會惡意中傷人 砌人生豬肉 但係 如果引 >>>他人私隱<<<lee條版規就唔比人開名
我覺得好有問題 如果樣野 係全世界人都見到既 姐係名 係佢本人公開比大家睇 我唔認為係他人"私隱"
如果 我係街叫朋友個花名 都係 公開他人私隱既行為????????
名可以當 私隱 我話 你係男仔 咁我都已經犯版規 咁冇人可以再係到講野
如果開條新既 講到明 唔比開名 就會好d囉 用返lee條既 我覺得係扯到太遠 唔通lee d就係<Vlan釋法>??

引用:
原帖由 天條院沙姬 於 2010-1-21 02:48 發表

我覺得唔開名都係岩既 唔係d人會惡意中傷人 砌人生豬肉 但係 如果引 >>>他人私隱
你既建議我會上報比番管理員知 我都希望版規減少灰色地帶

但你所謂既 " vlan釋法 " 我覺得已經唔係對緊件事黎講了

玩家姓名…又唔係真名…其實怕咩?

識我既都知我好低調

尋人post又俾開名??
尋人post o既名就唔係私隱?
呢d選擇性執法好有問題啵

做得出預左俾人爆出黎
就係因為一條咁o既犯定,保障晒所有搞事玩家
倒返轉係vlan包庇呢d玩家搞事,因為玩家們唔可以開名
就冇人知佢地做過乜

你地原意係咪咁?

玩家名唔算係私隱掛
基本上玩親online遊戲都有個玩家名比人睇架喎

引用:
原帖由 xtream 於 20-1-2010 11:49 PM 發表
枉你做過見習版主
FPS區係冇獨立版規
得統一版規
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=159201
引用:
原帖由 NAGASUMI 於 21-1-2010 01:11 PM 發表
尋人post又俾開名??
尋人post o既名就唔係私隱?
呢d選擇性執法好有問題啵

做得出預左俾人爆出黎
就係因為一條咁o既犯定,保障晒所有搞事玩家
倒返轉係vlan包庇呢d玩家搞事,因為玩家們唔可以開名
就冇人知佢地做過乜
...
你尋人果陣會唔會數落人地既不是?!
會既話一樣唔卑開名

Click here to visit my blog :D
Gaming Live

香港人整体素质是比大陆人高........不过你说的那些东西都是什么目的呢?
发泄一下被大陆人“问候”的愤怒?让大陆人看到这些感到脸红羞愧?让你的港同胞也认识到大陆人的低素质?警告香港人珍爱生命远离大陆人?让香港人与大陆人之间的缝隙裂开的更大一点?...
要是某天你和陈水扁拜把子的话,这倒是令人吃惊的一件事情...
哦对了,我素质也不是很高,顺便问候一下你的父母..

發新話題