發新話題

近期看到超強的一個L4D2 歐洲玩家:S

[Close]

近期看到超強的一個L4D2 歐洲玩家:S

[youtube]YUCmYFC2p40[/youtube]

http://www.youtube.com/watch?v=YUCmYFC2p40
有準度,
有默契,
有觀念.
撇開技術,整個影片的音樂都很**不良詞語**

看完感覺自己目光好短淺:S

BY: SK

學到野, 原來射HUNTER係瞄頭~
其他我都有時做到

3:49果到shock左一下

很高強
次次都1槍搞掂 ..

= =.
發多了一個貼 ..
抱歉..

段片ge隊友真係有默契,好似charge未到spiter汁已到,配合得好好,而主要睇個人佢d huter唔係好花巧,ok實用....而射中高空ge hunter頭真係好有技術

引用:
原帖由 22029205 於 2010-1-13 20:03 發表
3:49果到shock左一下
果下加埋d 背景音樂超正lol

好出奇咩  4條友互相識 起碼溝通到
對面又唔係1 team人 散組出黎 點夠人地黎
不過我佩服佢用散秒hunter- - 我要用連狙

引用:
原帖由 jack07161 於 2010-1-13 20:44 發表
好出奇咩  4條友互相識 起碼溝通到
對面又唔係1 team人 散組出黎 點夠人地黎
不過我佩佢用散秒hunter- - 我要用連狙
佢其實寫明左Footage taken from ESL matches,
scrims, cupgames and teamversus
,全部match黎:S

引用:
原帖由 tatskii 於 2010-1-13 20:46 發表

佢其實寫明左Footage taken from ESL matches,
scrims, cupgames and teamversus
,全部match黎:S
可能我誤會 我見d人前面都有 STOFFVIECH
咪覺得1 team
而對面又唔名

睇到O唒-.-

落山一下秒WITCH,正常人都睇吾到WITCH

點解佢支散個準心咁細既???

神速的脈衝             

呢到有部份高手都做到...不過落地下一即爆witch的確佩服

引用:
原帖由 a_RL_oNG 於 2010-1-13 20:54 發表
點解佢支散個準心咁細既???
係囉shotgun準心都咁細?
Game ID: HolyCRAB

發新話題