發新話題

★Windows movie make製作影片教學&威力導演&Fraps載點☆

[Close]
引用:
原帖由 笑鳥。 於 2010-4-14 21:07 發表
我用wmm整片 成日hand機-.-我用fraps cut完之後成20gb 會唔會太大?
fraps 錄出來的片段係會比較大

要睇番你錄的片段有幾長

有冇hd?

引用:
原帖由 ★DrEaM§聰 於 2010-5-1 20:52 發表
有冇hd?
可唔可以詳盡表達你的問題?

我不太明白

你想要製作HD 影片的方法?

引用:
原帖由 7171 於 2010-5-1 22:21 發表

可唔可以詳盡表達你的問題?

我不太明白

你想要製作HD 影片的方法?
佢可能想問 有冇得制hd既片掛

威力導演可製高清影片

教學可看豆腐小丁的帖子

找不到就PM我

辛苦你了     
;D

Windows movie make下載網址係咩

引用:
原帖由 lSKYl泣 於 2010-5-2 22:44 發表
你電腦沒有?

你看清楚

windows 本身應該有

按開始

慢慢找

如果真的沒有

上yahoo 找載點吧

找不到再PM我

好片...已閲...望樓主拍更多好看的片
Orz

我用威力導演整片整出黎勁唔清= =就咁開都唔錯嫁= =咩事???跟足高清教學 仲有岩先都仲放到上youtube e+唔得= =有無教學

引用:
原帖由 承諾乂炒蟹 於 2010-7-3 20:06 發表
我用威力導演整片整出黎勁唔清= =就咁開都唔錯嫁= =咩事???跟足高清教學 仲有岩先都仲放到上youtube e+唔得= =有無教學
點樣唔得?

同埋

你本身電腦性能好唔好

引用:
原帖由 7171 於 2010-7-3 20:23 發表

點樣唔得?

同埋

你本身電腦性能好唔好
終於明左了 不過仲有野要問一問
我用果個威力導演有得比你一輸出就順便放埋上youtube
不過呢...如果唔咁做 輸出黎既片一定係4:3 就算我set左16:9;都係咁 只有直接輸出再放埋上去先有16:9- -冇得睇好唔好

比條試作片你睇睇

引用:
原帖由 承諾乂炒蟹 於 2010-7-4 01:14 發表

終於明左了 不過仲有野要問一問
我用果個威力導演有得比你一輸出就順便放埋上youtube
不過呢...如果唔咁做 輸出黎既片一定係4:3 就算我set左16:9;都係咁 只有直接輸出再放埋上去先有16:9- -冇得睇好唔好

比條 ...
條片都算清牙

引用:
原帖由 7171 於 2010-7-4 11:04 發表

條片都算清牙
嗯- -岩岩放上去就唔清- -跟住慢慢變清左= =
咁點- - 點set 整出黎既片先有 16:9  
唔順便放youtube得4:3
點算點算= =

cccccccccccccccccccccccccccc

發新話題