發新話題

★Windows movie make製作影片教學&威力導演&Fraps載點☆

[Close]
hey 樓主 我想問
WINDOWS MOVIS MAKE係邊DOWN
有冇中文嫁=.=
有的留一留言俾我

引用:
原帖由 SaKuRa︱君 於 2010-4-8 01:36 發表
hey 樓主 我想問
有冇中文嫁=.=
有的留一留言俾我
部機本身應該有

引用:
原帖由 SaKuRa︱君 於 2010-4-8 01:36 發表
hey 樓主 我想問
有冇中文嫁=.=
有的留一留言俾我
我一裝windnows 就已經有

中文

你睇下你有冇

無就上網下載

wmm對新手黎講,幾易上手

7171 如果我想放上vlan 咁點

系唔系靜系可以放上youtube

引用:
原帖由 CHAN=] 於 2010-4-11 14:05 發表
系唔系靜系可以放上youtube
唔明

你想放咩?

你係唔係想直接將影片個個檔上傳上黎?

你比左呢個網我之後我照你的野做BUT 原全冇果個效果

thunder://QUFodHRwOi8vd3d3LmZyaWVuZC1zLm9yZy9zcWxkYXRhLzIwMDcwMi8yMDA3MDMwNS5zcWxaWg==就系呢個網

引用:
原帖由 CHAN=] 於 2010-4-11 15:09 發表
thunder://QUFodHRwOi8vd3d3LmZyaWVuZC1zLm9yZy9zcWxkYXRhLzIwMDcwMi8yMDA3MDMwNS5zcWxaWg==就系呢個網
這個是網嗎?

試下用訊雷,`按新檔案

跟足圖片?

我想問一問你果個wmm 系邊到down

同你果個wmm 中文全名系咩我唔系太識英文定系果個wmm 本身系你down 左fraps 果時已經有 唔該曬你

what is this

thunder://QUFodHRwOi8vd3d3LmZyaWVuZC1zLm9yZy9zcWxkYXRhLzIwMDcwMi8yMDA3MDMwNS5zcWxaWg==     down 左之後系咩黎

引用:
原帖由 CHAN=] 於 2010-4-11 15:41 發表
thunder://QUFodHRwOi8vd3d3LmZyaWVuZC1zLm9yZy9zcWxkYXRhLzIwMDcwMi8yMDA3MDMwNS5zcWxaWg==     down 左之後系咩黎
威力導演

引用:
原帖由 CHAN=] 於 2010-4-11 15:40 發表
同你果個wmm 中文全名系咩我唔系太識英文定系果個wmm 本身系你down 左fraps 果時已經有 唔該曬你
中文名...

唔清楚

本身windows 應該有

你睇清楚

wmm 與fraps 兩樣野黎

作用不同

wmm 系本身windows 有的野?

哦姐系down 左fraps 就唔洗down威力 ?

果個wmm 靜系得3個字?

你果個第2個步驟綠色圈有個箭咀果個又系咩黎
如果我down  wmm 的話系邊到down

引用:
原帖由 CHAN=] 於 2010-4-11 15:46 發表
哦姐系down 左fraps 就唔洗down威力 ?
唔係

fraps 同威力用途有分別

fraps 係錄,威力係加字幕,最後輸出,等等
引用:
原帖由 CHAN=] 於 2010-4-11 15:50 發表
你果個第2個步驟綠色圈有個箭咀果個又系咩黎
如果我down  wmm 的話系邊到down
wmm 全名係windows movie make

你按開始睇下有無

我用wmm整片 成日hand機-.-我用fraps cut完之後成20gb 會唔會太大?

發新話題