發新話題

★Windows movie make製作影片教學&威力導演&Fraps載點☆

[Close]
引用:
原帖由 Evil_l0ng 於 2010-2-14 23:46 發表
D圖load得好慢-,-
太多

等幾分鐘應該可以

威力導演我整完片之後我部機打GAME會勁delay

引用:
原帖由 ★sMIlEζ妖 於 2010-2-17 22:14 發表
威力導演我整完片之後我部機打GAME會勁delay
重新開機之後
應該就可以

我有野問- - Y我部機冇Windows movie make既- - 但係SCHOOL又有BO - - 我問d miss佢地話一係你未dl 一係如果你dl既話你部機一定要正阪  - - 但係我上網dl佢話我唔係正bo - -

引用:
原帖由 ♥初戀×愛 於 2010-3-15 20:50 發表
我有野問- - Y我部機冇Windows movie make既- - 但係SCHOOL又有BO - - 我問d miss佢地話一係你未dl 一係如果你dl既話你部機一定要正阪  - - 但係我上網dl佢話我唔係正bo - - ...
唔太清楚

因為我重裝一開始都有

(重裝的人不是我)

我想問點解個CD-KEY唔得???

引用:
原帖由 ︴曲奇仔﹏ 於 2010-3-29 19:39 發表
我想問點解個CD-KEY唔得???
點樣唔得?

你coppy 邊個?

c兄點解果個thunder://QUFodHRwOi8vd3d3LmZyaWVuZC1zLm9yZy9zcWxkYXRhLzIwMDcwMi8yMDA3MDMwNS5zcWxaWg==
dl完係亂碼黎

引用:
原帖由 BB鵬 於 2010-3-30 23:32 發表
c兄點解果個thunder://QUFodHRwOi8vd3d3LmZyaWVuZC1zLm9yZy9zcWxkYXRhLzIwMDcwMi8yMDA3MDMwNS5zcWxaWg==
dl完係亂碼黎
你用訊雷下載?

跟足步驟?

係邊部份出現亂碼

可貼圖?

我神奇的一推,上番去

我神奇的大大力一推,上番去~~

help me thz u ~~~~~~~~

圖中果d咩整片工具黎=.=
個樣好似好廢咁= =

引用:
原帖由 [★]シャナ 於 2010-4-3 22:15 發表
圖中果d咩整片工具黎=.=
個樣好似好廢咁= =
標題已經講左...

windows movie maker

這些都是實用的資料

發新話題