29 12
發新話題

[交流] 佐助隻寫輪眼

[Close]

佐助隻寫輪眼

佐助好似無令到佢阿哥隻寫輪眼
咁咪唔係永恆寫輪眼囉
寫輪眼同得多就自我封印
咁佐助最後應該係睇唔到野

唔知@_@

引用:
原帖由 kerryonline 於 2010-1-6 03:39 發表
佐助好似無令到佢阿哥隻寫輪眼
咁咪唔係永恆寫輪眼囉
寫輪眼同得多就自我封印
咁佐助最後應該係睇唔到野
佢個隻系血之寫輪眼.比永恆萬花筒仲勁喎

廣告時間:
影片製作迎新春活動已經開始 會整片的人請點擊link參加^_^ -->
http://www.ipve.com/bbs/viewthread.php?tid=180212&extra=page%3D1

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2010-1-8 07:12 發表

佢個隻系血之寫輪眼.比永恆萬花筒仲勁喎
可能能力上係血之寫輪眼比永恆萬花筒勁
但係得永恆萬花筒有破解封印詛咒(姐係 唔會睇唔到野)
就係因為咁所以佐助阿哥先拎佢隻眼變永恆萬花筒

引用:
原帖由 kerryonline 於 2010-1-9 23:17 發表

可能能力上係血之寫輪眼比永恆萬花筒勁
但係得永恆萬花筒有破解封印詛咒(姐係 唔會睇唔到野)
就係因為咁所以佐助阿哥先拎佢隻眼變永恆萬花筒
鼬一直都冇諗過要攞佐助隻眼

--------------------------------------------- 注意 ---------------------------------------------

廣告時間:
影片製作迎新春活動已經開始 會整片的人請點擊link參加^_^ -->
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

佐助拎左佢呀哥隻眼啦
有冇睇最新果3集漫畫架= =

引用:
原帖由 BiTcH_Evil 於 2010-1-10 23:19 發表
佐助拎左佢呀哥隻眼啦
有冇睇最新果3集漫畫架= =
系咩.我睇左都唔知wo

只系知佢之前話唔會攞住

--------------------------------------------- 注意 ---------------------------------------------

廣告時間:
http://www.ipve.com/bbs/viewthre ... &extra=page%3D1

鼬無錯係無諗過拎~
因為佢想佐助更勁
但係佢視力就無晒

最新個3集??
我有睇~~鼬仲出返黎~
如果佢比佐助拎左咁佢個兩隻眼係邊個嫁   

點會呀= =
第3集出左啦咩
可吾可以比個網我= = 吾該\

引用:
原帖由 冰仔仔 於 2010-1-12 08:40 發表
點會呀= =
第3集出左啦咩
可吾可以比個網我= = 吾該\
我只係睇左最新個3集姐係475~477
第3集我唔知係邊幾集
可能有d誤解

聽講478鼬會係嗚人個九尾房用佢對眼幫鳴人控制九尾既力量

引用:
原帖由 kerryonline 於 2010-1-13 00:04 發表
聽講478鼬會係嗚人個九尾房用佢對眼幫鳴人控制九尾既力量
上個星期文字情報已出
YUI*FlowerFlower*

所以鼬係仲未比隻眼佐助~~
但係呢個唔係鼬真身
條屍係班手上~

唔通比班拎左?!  
(班唔除面具既原因係唔可以比佐助見到鼬隻眼~唔係就會用天照燒佢~~我估下ja)

咩呀...鼬隻眼係比左佐助呀~
佢連能力都比埋 - - - - -天照
鼬死前重set埋佐助一有危機就會自動開動天照
加上之前都有講解寫輪眼係可以兩隻合成一隻
即鼬隻萬華鏡寫輪眼+佐助隻寫輪眼=六亡←(唔知係邊個亡)星(3+3=6)
點會冇比...

引用:
原帖由 天地凶 於 2010-1-17 13:38 發表
咩呀...鼬隻眼係比左佐助呀~
佢連能力都比埋 - - - - -天照
鼬死前重set埋佐助一有危機就會自動開動天照
加上之前都有講解寫輪眼係可以兩隻合成一隻
即鼬隻萬華鏡寫輪眼+佐助隻寫輪眼=六亡←(唔知係邊個亡)星(3+3=6) ...
首先鼬唔係set埋佐助一有危機就會自動開動天照
係見到斑個樣先會自動開動天照
(鼬同佐助打完之後就有講)

第2要拎佢隻眼係要係對方個到拎既
佢地兩個人打完之後都訓晒係到
跟住斑就黎左帶走左佢地兩個

第3佢開到六芒眼係因為佢既最親既人死係佢面前先會開到
姐係六芒眼=萬華鏡寫輪眼  唔係永恆萬華鏡寫輪眼
(都係鼬同佐助打完之後就有講)

岩岩睇返之後斑仲問佐助要唔要幫佢移植眼鼬隻眼比佢
佢講唔要 所以一定未合眼
因為合左眼會變樣  
佢隻眼爆左六芒之後就再無變樣

29 12
發新話題