發新話題

最後回覆!!!!!!!

[Close]
引用:
原帖由 kaplan3139 於 2010-1-2 14:19 發表

咁又唔可以咁講,老細...有錢銀交易...而團長..冇錢銀關系..雖然道理係一樣。
識唔識明喻 ?(只係問問)
引用:
原帖由 alexfai18 於 2010-1-2 14:23 發表
KDT係5係玩野架!!!
都冇咩其他人講
你團d人係5係一齊玩野
其他5係KDT架人你話係5係
我唔係其他人-V-?
玩唔玩野我就唔知
不過只係覺得你地團的團長對自己團的態度有問題
只係比D意見佢姐

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 14:28 發表
First your team [HK]DZSH kick 2 KDT members in your team's server.
So KDT need to ask  [HK]DZSH to explain this incident
姐你團有人錯la!人5錯點會比人kick la  !!!一係ping高  ping高係你電腦架!

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 14:28 發表
First your team [HK]DZSH kick 2 KDT members in your team's server.
So KDT need to ask for [HK]DZSH explain
Because this mission in the game in a certain administrators in the case of unreasonable force kicked out of KDT two players.

Ihave been kicked out of the administrator, I am on behalf of the [HK]DZSH the two KDT players guarantee there will be no similar incidents. Because of that inconvenience, I would like to apologize to the two, asking for forgiveness.

回復 47# 的帖子

我地冇做任何野..................PING唔高

回復 47# 的帖子

we had not done anything wrong in [HK]DZSH server and our ping was less than 100

引用:
原帖由 Undertaker1 於 2010-1-2 14:37 發表
我地冇做任何野..................
比你團d人ping高咩   令我團leg點先

引用:
原帖由 hihi1210 於 2010-1-2 14:38 發表
we had not done anything wrong in [HK]DZSH server and our ping was less than 100
你5比野人睇只講我點可信

回復 52# 的帖子

believe it or not!!!!!!!!!!!!!!!!!

本人最後回覆

本人最後回覆:
因有可疑係惡搞
有關...團  本人不再回覆!!!!!!!!!!

lag   not  leg....腿?

引用:
原帖由 alexfai18 於 2010-1-2 14:40 發表

比你團d人ping高咩   令我團leg點先
100PING都拉得慢個server, 咁個host部機肯定食屎
快手摺左個ser佢啦
引用:
原帖由 kaplan3139 於 2010-1-2 14:35 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=1611446&ptid=181890][/url]

Because this mission in the game in a certain administrators in the case of unreasonable force kicked out of KDT two players.

Ihave been kicked out of the administrator, I am on behalf of the [HK]D ...
大佬你講乜q呀, 英文唔好就咪用英文啦
睇咁q耐都唔叉明你講乜

大不了唔好入佢地埸LOR = = E家講緊人權自由呀MA
就算ADMIN 話解決左 都改唔到ADMIN 都係 同一個ADMIN WO
咁不如問埋個HOSTER做乜野 連HOSTER都管唔到班細既
咁巴打唔洗出聲啦 俾面就係到CM你 唔俾面入都唔洗入啦
我未做宣傳潮族之前都玩過 D管理員真係以為自己係神= =
有小小功能就係咁用 攪到個SER唔知想點 拿到玩家泥出氣
我唔係想筆戰 講番好耐之前想講個D野 不要見怪
更加唔係藉機會幫我地做宣傳 SORRY

我果場係到
係你地ADMIN唔岩
開左noclip 就係安全門掛機
可能佢搵緊hihi1210係唔係KDT既人
之後返來就踢左hihi1210同((MR.C))<<好似
佢地2個咩都無做 係安全門等緊開左noclip既admin
但hihi1210講左2句 1. noclip         2 .onx admin
佢踢hihi1210既理由係....唔識打因為係英文來
我試過翻譯 只係記得有種族2個字
可能唔比KDT既人玩先踢
有個句講個句

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2010-1-2 15:13 發表
我果場係到
係你地ADMIN唔岩
開左noclip 就係安全門掛機
可能佢搵緊hihi1210係唔係KDT既人
之後返來就踢左hihi1210同((MR.C))
咩種族 2字 ? 咁又做咩同KDT D人咁樣= =?
ADMIN唔抵得人地 HOSTER 玩= =?
咁怪都有既 踢人姐 洗唔洗係個SER 響晒MIC呀= =
攪到好似D義和團咁 乜都唔識 傻傻地同人地鬥
自己不自量力 就話踢人 HIHI哥梗係引唔住 醒個戇X 俾佢地啦= =
難怪開埸者 同埋一班苦心既ADMIN
KDT 個埸D野仲好啦= = 人地入一入泥 問心可以做到D咩?
人地又無做過D過份野 驚人地入一入泥 會HACK到你部機 ?
咁如果有心攪事 都唔會用HIHI 呢個名啦= = 仲有人地打英文 你地就要話人地傻仔 ?
你唔識英文姐MA ? D思想仲停留緊中國既 天朝大國既觀念 ?
唉..真係民智未開 假如係有心開SERVER 俾人玩 又何必當初搵班咁既ADMIN 管呢

回復 48# 的帖子

what the hell a u talking about...?
你係未翻譯出黎=        =

發新話題