20 12
發新話題

[交流] 火影e+既秘密...

[Close]

火影e+既秘密...

究竟團藏同卡卡西點解會有萬華鏡寫輪眼呢?!用咩方法?!
點解鬼絞叫過班做水影呢?!
班點解要帶住面具呢?!就算得1隻眼,都冇乜必要帶面具姐...
點解班可以生存咁耐?!
佐助阿哥死前見嗚門比左d咩野嗚門呢?!
鬼絞死左之後,佢把刀會去左邊?!
3神器另外2樣系邊到呢?!
森之千手一族既人有咩能力?!
永恆萬華鏡寫輪眼有咩招?!
傳說中的月之3神,有邊3神?!除左須佐之男之外,仲有2神系咩?!
be豬-3-

1.團藏都冇萬眼- -卡卡西先有...卡卡西個隻好似係保護最親既人有既- -
2.班跟本就係水影
3.因為懶神秘..or好多人都知佢個樣- -驚比人打
4.佢係神囉 佢個樣係作者都唔定
5.未知比左D咩嗚人= =
6.冇講..遲D係咪都係水月嫁啦= =水月斷左把刀..加上鬼絞都唔知死左未..比雷影8尾打一下就死? - -有冇咁易
7.須佐之男手上= =
8.大力
9.好多招..班既能力邊有咁低- -
10.傳說中的月之3神..未聽過點知- -

回復 2# 的帖子

團藏果隻系萬眼黎,只系冇血繼限界-.-
be豬-3-

引用:
原帖由 hkboyce7s 於 2010-1-2 09:57 發表
1.團藏都冇萬眼- -卡卡西先有...卡卡西個隻好似係保護最親既人有既- -
2.班跟本就係水影
6.冇講..遲D係咪都 ...
卡卡西隻眼系帶土比佢嫁~
3神.系唔系十神劍.個鏡 咩?

班是水影 ?

那麼現在的女水影是班 ?
都多得你 , 不知我怎麼報答上帝 .

回復 4# 的帖子

帶士隻眼果陣只系岩岩開既寫輪眼,寫輪眼有分1,2,3勾玉...
岩岩開=1勾玉,佢岩岩開就死左,比左卡卡西之後都系普通寫輪眼
但點解普通既寫輪眼比左卡卡西之後過左咁耐can變左萬花筒寫輪眼?!

吾明我打既野,can睇下下面個網...
zh.wikipedia.org/wiki/%E5%86%99%E8%BD%AE%E7%9C%BC
be豬-3-

引用:
原帖由 SaiBe=] 於 2010-1-5 18:01 發表
帶士隻眼果陣只系岩岩開既寫輪眼,寫輪眼有分1,2,3勾玉...
岩岩開=1勾玉,佢岩岩開就死左,比左卡卡西之後都系普通寫輪眼
但點解普通既寫輪眼比左卡卡西之後過左咁耐can變左萬花筒寫輪眼?!

吾明我打既野,can睇下下面個 ...
作者想吹咩就係咩
yoyoyoyo

個網錯既~~(在迪達拉追擊戰中,卡卡西使用萬花鏡寫輪眼先後扭曲時空廢掉迪達拉的一隻手臂並掩護所有人員逃離戰場免受迪達拉自爆的波及。)

卡卡西同迪達拉打個時係將個炸彈送去異空間

回復 8# 的帖子

吾系-.-
有一段的確系追迪達拉,冇錯到-.-
佢用過2次,一次的確系追迪達拉,同埋卡卡西隻萬華鏡的確吾系點有...
be豬-3-

佐助阿哥死前見嗚門比左d咩野嗚門呢?!
最想知.

引用:
原帖由 hkboyce7s 於 2010-1-2 09:57 發表
2.班跟本就係水影
6.冇講..遲D係咪都 ...
3神唔系 十全劍.八X鏡.草薙劍 咩...

森之千手 唔系有勁防制咩...

仲有卡卡西隻眼系.宇智波帶土比佢 -___-"

鬼鮫唔係未死咩??
三神唔係十全劍,八咫鏡同草薙劍咩???

引用:
原帖由 豆腐_小賢 於 2010-4-1 18:02 發表
鬼鮫唔係未死咩??
三神唔係十全劍,八咫鏡同草薙劍咩???
鬼鮫未死.鮫基好似去左做臥底

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2010-4-1 20:54 發表

都無講到鬼鮫去左where

引用:
原帖由 豆腐_小丁 於 2010-4-1 20:54 發表

好似係呢左入鮫基入面wow

20 12
發新話題