41 123
發新話題

話說今日撞到個吊人又無品既人

[Close]
我第1次玩呢隻game 第1次入人地場已經比人開mic用粗口串
5好禁mind 啦...

自己開場咪自己話哂事lo  (講笑)

引用:
原帖由 kye0038883 於 2009-12-31 18:26 發表
1打4 我想請教下你...
BOOMER用MOB引屍 無限屍潮?即使每關都用boomer 你沒看過完了引發屍潮 幸存者是完好無損 或是 只是損害了一點點血量 我想問你要嘔多少次 而且不排除失手 對方才可在你一感污者下被全滅呢?
SPITT ...
講得好
佢咁勁未遲D開場
1個打我地四個囉
係到嘈嘈嘈

我玩vs場
-1我唔知既時候都會衝左出去
d隊友再開咪同我講-1呀
我先知道再返返入去
我果時做緊人
仲有佢地隊點同你隊講野
你話佢地走左出來 走到幾遠? 只係安全門出面?

引用:
原帖由 lovesikfai 於 2009-12-31 19:24 發表

我玩vs場
-1我唔知既時候都會衝左出去
d隊友再開咪同我講-1呀
我先知道再返返入去
我果時做緊人
仲有佢地隊點同你隊講野
你話佢地走左出來 走到幾遠? 只係安全門出面? ...
admin較all_talk 1

引用:
原帖由 tchbryan629 於 2009-12-31 19:01 發表

講得好
佢咁勁未遲D開場
1個打我地四個囉
係到嘈嘈嘈
人地心諗 : 1挑8都照殺你啊

我估唔係我個場掛???@@ ~~~

引用:
原帖由 26583571 於 2009-12-31 17:50 發表
====================刪帖 唔拗啦=======================
冇人理你喎XD
                                                                                      .
已轉行玩steam版

個場垃圾冇裝自動生bot殭屍

算啦...都係打機姐   無謂因為呢D事要嗌交啦

引用:
原帖由 toto345618433 於 2009-12-31 18:43 發表
我第1次玩呢隻game 第1次入人地場已經比人開mic用粗口串
5好禁mind 啦...

自己開場咪自己話哂事lo  (講笑)
係既,不過打機打到比人吊老母,條氣好唔順姐
仲要根本係條友唔岩

2-1 任何發帖或回覆內不論圖片,文字,影片皆不可含有以下成份:
色情,不雅,噁心,挑釁,裸露,侮辱成份,粗言穢語,他人私隱,人身攻擊,Bug討論或發佈,外掛討論或發佈,商品宣傳,公司宣傳,論壇宣傳

====================唔好拗啦=======================

41 123
發新話題